ΠΑΟΚ και Γέλε Φαν Ντάμε!

Από thessports.gr: Βροχή πέφτουν οι προτάσεις ποδοσφαιριστών στον ΠΑΟΚ από μάνατζερ. Προφανώς και ουκ ολίγα ονόματα έχουν τεθεί στη διάθεση του Φρανκ Άρνεσεν και το μόνο βέβαιο είναι πως σύντομα θα γίουν κινήσεις.
Πηγή: thessports.gr
ΠΑΟΚ και Γέλε Φαν Ντάμε!

Μία από τις περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί στον ΠΑΟΚ είναι και ο Γέλε Φαν Ντάμε. Πρόκειται για τον αρχηγό της Σταντάρ Λιέγης, ο οποίος στις αρχές του Ιουλίου είχε «παίξει» και για τον Παναθηναϊκό.

Ο 31χρονος στόπερ (μπορεί να αγωνιστεί επίσης και ως αριστερό μπακχαφ), έχει φορέσει 30 φορές τη φανέλα της Εθνικής Βελγίου, έχει παίξει σε Γκέρμιναλ, Άγιαξ, Σαουθάμπτον, Βέρντερ Βρέμης, Άντερλεχτ και Γουλβς, ενώ από το 2011 ανήκει στη Σταντάρ Λιέγης. Η τελευταία έχει ζητήσει μείωση αποδοχών στον παίκτη (παίρνει περίπου 1 εκατ. ευρώ ετησίως) κάτι που δεν αποδέχεται ο ποδοσφαιριστής.

Το συμβόλαιο του θηριώδους αμυντικού ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2016, ενώ με τη φανέλα της Σταντάρ μετράει 182 συμμετοχές, 19 γκολ και 25 ασίστ. Βέβαια σύμφωνα με τα στάνταρ που έχει θέσει ο ΠΑΟΚ,η ηλικία του Φαν Ντάμε φαίνεται πως μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα.

Διαβάστε ακόμη...