Δεν “κολλάνε” στο πρεστίζ του ΠΑΟΚ τα παρακάλια

Από metrosport.gr: Δεν είναι τιμητικό για τον ΠΑΟΚ να παρακαλούν έναν παίκτη, όποιος και να είναι είναι, ο ιδιοκτήτης, ο αθλητικός διευθυντής και ο προπονητής, για να δεχτεί να παίξει σε ένα ματς και μετά σε ένα ακόμη, πριν τον πουλήσουν σε άλλη ομάδα.
Πηγή: metrosport.gr
Δεν “κολλάνε” στο πρεστίζ του ΠΑΟΚ τα παρακάλια

Δεν "κολλάει" με το πρεστίζ του ΠΑΟΚ η κατάσταση που είχε διαμορφωθεί τις τελευταίες μέρες με τον Λούκας. Ναι, είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ομάδας, ναι είναι ο πιο ποιοτικός από τους διαθέσιμους για τους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ, ναι ήταν ο πρωταγωνιστής στις δύο νίκες του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά η ομάδα δεν θα έπρεπε να έχει ανάγκη τον Λούκας και κανέναν άλλο Λούκας, για να αντιμετωπίσει μια Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και μια Σπάρτακ Τρνάβα.

Ποιος θα την πληρώσει για το ρίσκο, αν...

Επίσης, δεν θα έπρεπε να αναλάβουν οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ το ρίσκο των προκριματικών αγώνων χωρίς μεταγραφές και χωρίς επτά παίκτες από το περσινό ρόστερ. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν πολλά απρόοπτα και απρόβλεπτα, όπως η προχθεσινή αποβολή του Βίτορ, στο δεύτερο μόλις λεπτό. Θα είναι κρίμα αν κάτι πάει στραβά και χαθεί η πρόκριση στη ρεβάνς της Σλοβακίας. Κι αν συμβεί αυτό, θα είναι πολύ αργά για δάκρυα. Ο ένας από τους τρεις φετινούς στόχους θα έχει "πετάξει" άδοξα πρόωρα, μαζί με περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Ποιος θα πληρώσει άραγε αυτή την τεράστια ζημιά;

Κέρδος πολύ σημαντικό Πέλκας και Μυστακίδης

Είναι βέβαιο ότι θα "βγει" ο Πέλκας, αν συνεχίσει να δουλεύει κι αν τον προσέξει όπως πρέπει ο Τούντορ. Πιστεύω προσωπικά ότι κάλλιστα μπορεί να "βγει" και ο Μυστακίδης. Το παιδί δείχνει ότι έχει πολλά προσόντα. Είναι ευχής έργον το γεγονός ότι δεν ξαναδόθηκαν δανεικοί, γιατί ταλαντούχοι παίκτες που δείχνουν ότι αξίζουν πρέπει να "δουλεύονται" και να βελτιώνονται από τον προπονητή της ομάδας τους και όχι να στέλνονται δεξιά κι αριστερά με το αφελές σκεπτικό ότι θα πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Παιχνίδια μπορεί να παίρνουν, αλλά πρόοδο δεν κάνουν. Ούτε σε φυσική κατάσταση, ούτε σε νοοτροπία.

Αλλωστε, είναι πολύ σημαντικό να προσπαθείς να βελτιώνεσαι και να ωριμάσεις μέσα στη δική σου ομάδα και να αφομοιώνεις τη νοοτροπία που θέλει να επιβάλει ο δικός σου προπονητής. Μακάρι από τη φετινή χρονιά να προκύψουν ως τεράστιο κέρδος για τον ΠΑΟΚ ο Πέλκας με τον Μυστακίδη και, γιατί όχι, ο Σαββίδης, ο Κουλούρης και άλλοι νεαροί.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...