«Χρυσάφι»απο Ιβάν σε Λούκας!

Από inpaok.com: Τη στιγμή που κάποιοι τροφοδοτούμενοι μόνο από τα ισπανικά ΜΜΕ και τον μάνατζερ του Λούκας, επέμεναν πως ο ΠΑΟΚ πουλούσε τον παίκτη χωρίς αντίσταση στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, αργά το βράδυ της Πέμπτης, το INPAOK σας μετέφερε αποκλειστικά την πολύωρη συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή  με παρουσία του ατζέντη του παίκτη και όλα τα μεγάλα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Χρυσάφι»απο Ιβάν σε Λούκας!

Πλέον, τα ΜΜΕ της Γαλικίας αποκαλύπτουν την πρόταση που έγινε στον αριστεροπόδαρο επιθετικό κατά την διάρκεια αυτής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, «laopinioncoruna» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προσέφερε στον Λούκας ανανέωση συμβολαίου έως το 2019 με ετήσιες απολαβές 1,3 εκατομμύρια ευρώ την στιγμή π8υ τώρα ανοίγεται με 660.000 ευρώ!

Πάντως, το δημοσίευμα δεν ξεκαθαρίζει αν ο παίκτης απάντησε θετικά ή αρνητικά. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα βρεθεί στην Ισπανία για να διαπραγματευτεί με την Ντεπορτίβο και θα πρέπει να φέρει μια οικονομική πρόταση που να συμφέρει τον Δικέφαλο ενω οι Ισπανοί τονίζουν ότι θα ζυγίσει τα δεδομένα και τις προσφορές που έχει από τις δύο ομάδες με την Ντεπορτίβο φυσικά να προσφέρει με δυσκολία τα μισά από αυτά που του δίνει ο ΠΑΟΚ!

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει πως οι «ασπρόμαυροι», δεν έχουν καταθέσει τα όπλα και πως όλα είναι ανοιχτά στην υπόθεση Λούκας.

Διαβάστε ακόμη...