Τι έχουν να πουν τώρα για τη ζέστη;

Aπό metrosport.gr: Ο Τούντορ μετά το τέλος του πρώτου αγώνα με την Λοκομοτίβα, υποστήριξε ότι η αφόρητη ζέστη είχε επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές του που προέρχονταν από προετοιμασία στην Ολλανδία όπου το θερμόμετρο δεν ξεπερνούσε τους 17 βαθμούς Κελσίου.
Πηγή: metrosport.gr
Τι έχουν να πουν τώρα για τη ζέστη;

Κάποιοι τον λοιδόρησαν και έκαναν λόγο για φτηνές δικαιολογίες. Μετά από μια εβδομάδα ένιωσαν άβολα όταν είδαν την ομάδα (που είχε κάνει μερικές μέρες προπόνησης σε καύσωνα) να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζει εύκολα τους Κροάτες. Από χθες το μεσημέρι, έχουμε την εντύπωση ότι ακόμη και εκείνοι που επέμεναν να μην αποδέχονται το επιχείρημα του Τούντορ και των παικτών για την ήττα στο Ζάγκρεμπ, πρέπει να αισθάνονται άβολα.

Πέντε παίκτες της Σπαρτάκ μην αντέχοντας τον καύσωνα, βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής σε νοσοκομείο της Σλοβακίας με συμπτώματα αφυδάτωσης. Όπως έλεγαν μάλιστα και μετά το τέλος του αγώνα, αισθάνονταν ότι έπαιζαν σε θερμοκρασία 100 βαθμών Κελσίου.

Το σημαντικό όμως είναι ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ, παίζοντας και με παίκτη λιγότερο, κατάφεραν να βγάλουν το παιχνίδι και μάλιστα και τακτικώς εκτός από τη φυσική κατάσταση τα πήγαν καλά. Η εκ του ασφαλούς κριτική πολλές φορές εκθέτει και έχω την εντύπωση ότι πλέον αυτοί που γελούσαν με το επιχείρημα «περί ζέστης» πλέον δεν έχουν τι να πουν και αισθάνονται άβολα.

Διαβάστε ακόμη...