Ταξίδι στην Ισπανία για να τους πιέσει

Από gazzetta.gr:Σύμφωνα με πληροφορίες στην Ισπανία θα βρεθεί αύριο ο Λούκας Πέρεθ μαζί με τον εκπρόσωπο του προκειμένου να πείσουν την Λα Κορούνια ν' ανεβάσει την προσφορά της στα επίπεδα που θέλει ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: gazzetta.gr
Ταξίδι στην Ισπανία για να τους πιέσει

Ο Λούκας Πέρεθ φαίνεται πως δεν το βάζει κάτω, καθώς στόχος του είναι να παίξει στην Primera. Σήμερα ο Ισπανός είχε μια ακόμα συνομιλία με τον Φράνκ Άρνεσεν, με τον αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου να του μεταφέρει και πάλι την θέση της διοίκηση για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Λα Κορούνια. "Αν δεν υπάρχει ικανοποιητική προσφορά μεταγραφή δεν γίνεται.

Η υπάρχουσα προσφορά δεν είναι ικανοποιητική". Ο Λούκας και ο ατζέντης του, ζήτησαν να αναλάβουν εκείνοι πρωτοβουλίες και να πείσουν την Λα Κορούνια να ανεβάσουν την προσφορά τους. Ο Λούκας θα απουσιάσει για 2-3 ημέρες από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, αυτό σημαίνει πως ο Ισπανός θα αποκλειστεί από την αποστολή για την αναμέτρηση με την Σπάρτακ Τρνάβα. Έτσι λοιπόν ο Ιγκορ Τούντορ δεν θα έχει στην διάθεση του τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της ομάδας στον επαναληπτικό στην Σλοβακία.

Διαβάστε ακόμη...