Έρχεται την Δευτέρα ο Ροντρίγκες

Από gazzetta.gr:Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, την Δευτέρα (3/8) αναμένεται στην Θεσσαλονίκη το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο διεθνής άσος από τον Πράσινο Ακρωτήρι, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Πηγή: gazzetta.gr
Έρχεται την Δευτέρα ο Ροντρίγκες

Ο Ροντρίγκες είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου στην εποχή Άρνεσεν. Ο 25χρονος πλάγιος επιθετικός, όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το Gazzetta.gr έλυσε το συμβόλαιο του με την Έλτσε, αφού πρώτα βρέθηκε μια λύση στο οικονομικό. Ο Ροντρίγκες αναμένεται στην Θεσσαλονίκη την Δευτέρα (3/8) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή, μόλις επισημοποιήθηκε το διαζύγιο με την Έλτσε, αμέσως επικοινώνησαν με τον αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου Φράνκ Άρνεσεν, για να τον ενημερώσουν γι' αυτή την εξέλιξη. Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται πλέον να μπει πιο δυνατά στις μεταγραφές τις επόμενες ημέρες προκειμένου να καλύψει τα κενά που έχει η ομάδα.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες, γεννήθηκε στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας στις 27 Νοεμβρίου του 1990. Η καταγωγή του είναι από το Πράσινο Ακρωτήρι ενώ ως διεθνής έχει εννιά εμφανίσεις και δύο γκολ. Ο 25χρονος αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ολλανδική Ντε Χααγκ, προτού μετακομίσει στην Βουλγαρία για λογαριασμό της Λέφσκι Σόφιας, με την φανέλα της οποίας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις σκοράροντας 21 γκολ σε 47 εμφανίσεις, ενώ είχε και 14 ασίστ.

Διαβάστε ακόμη...