Το πωλητήριο σε Κάτσε και οι αντιδράσεις

Από metrosport.gr: Ο ατζέντης του Εργκούς Κάτσε Γιάννης Ευαγγελόπουλος, θα «ελέγχει» τον παίκτη μέχρι τα τέλη του Αυγούστου και για αυτόν τον λόγο αναζητά λύσεις ώστε να κερδίσει κάτι από αυτή του τη συνεργασία.
Πηγή: metrosport.gr
Το πωλητήριο σε Κάτσε και οι αντιδράσεις

Ο νεαρός διεθνής του ΠΑΟΚ, έχει υπογράψει για αυτό το διάστημα με τον συγκεκριμένο ατζέντη, ο οποίος όμως είναι στη μαύρη λίστα της ομάδας μετά την υπόθεση Τζανδάρη. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος ατζέντης επιδίωξε συνάντηση με τον Φρανκ Άρνεσεν ο οποίος και τον είδε λίγα λεπτά.

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε για το νούμερο που θέλει ο ΠΑΟΚ για να πουλήσει τον παίκτη. Δηλαδή με ποιο ποσό δεν θα είχε πρόβλημα ο ΠΑΟΚ να παραχωρηθεί ο Κάτσε. Ο Άρνεσεν χωρίς να το πολυσκεφτεί είπε 4εκατ. ευρώ, νούμερο που κακοφάνηκε στον ατζέντη. Κακώς, έπρεπε να πει 14εκατ. μόνο για αυτόν.

Με τα πολλά, ο Κάτσε περιτριγυρίζεται από πολλούς τελευταία που του υπόσχονται μεταγραφή στο εξωτερικό. Τελευταίο όνομα που εμφανίστηκε είναι αυτό της Φιορεντίνα, η οποία βέβαια δεν ξέρει τίποτα αλλά τι να πεις. Η ουσία είναι πως για να ησυχάσει το κεφάλι του παίκτη από τον κάθε απίθανο, πρέπει πρώτον ο ΠΑΟΚ να του ανενεώσει το συμβόλαιο χωρίς την παρουσία ειδικά του συγκεκριμένου ατζέντη και δεύτερον, να αποκτηθούν παίκτες που θα μπορέσουν να αναδείξουν την ομάδα και τα παιδιά που αγωνίζονται σε αυτή.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...