Τα γυρίζουν οι Ισπανοί – Τι θα κάνει ο Λούκας;

Από thessports.gr: Κι ενώ μέχρι το βράδυ της Πέμπτης στην Ισπανία ήταν σίγουροι ότι ο Λούκας μεταγράφεται στην Λα Κορούνια, φαίνεται πως η συνάντησή του με τον Ιβάν Σαββίδη άλλαξε λίγο τα δεδομένα και προκαλεί... καθυστέρηση.
Πηγή: thessports.gr
Τα γυρίζουν οι Ισπανοί – Τι θα κάνει ο Λούκας;

Τα ισπανικά μέσα, που μέχρι πρότινος είχαν τη μεταγραφή σίγουρη, αντλώντας ενημέρωση από την Λα Κορούνια και τον μάνατζερ του Λούκας, άρχισαν τώρα να τα γυρίζουν και να γράφουν για προσπάθεια του ΠΑΟΚ να κρατήσει τον Λούκας!

Το lavozdegalicia, που μέχρι τώρα τροφοδοτούσε και τα ελληνικά ΜΜΕ με την σιγουριά του για την μεταγραφή του Ισπανού μεσοεπιθετικού, γράφει σήμερα ότι προέκυψαν εμπόδια, καθώς ο κόσμος αποθέωσε τον Λούκας το βράδυ της Πέμπτης κι αυτό μάλλον έκανε τον Ιβάν Σαββίδη να θέλει να προσπαθήσει να τον κρατήσει στον ΠΑΟΚ.

Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι στη Θεσσαλονίκη παραμένει ο μάνατζερ του Λούκας, Ροντρίγκο Φερνάντεθ, ο οποίος μιλώντας με το συγκεκριμένο πόσο εξέφρασε την αισιοδοξία ότι τελικά θα βρεθεί μια λύση για να γίνει η μεταγραφή.

Είναι πια προφανές, ότι το παιχνίδι έχει έρθει στην πλευρά του ΠΑΟΚ, ο οποίος θέτει τους όρους του παιχνιδιού. Στην Τούμπα εξακολουθούν να λένε ότι ο Λούκας παραχωρείται, αλλά μόνο εφόσον η Λα Κορούνια ανεβάσει την προσφορά της καθώς το 1.800.000 ευρώ, που προσφέρει τώρα, δεν είναι ικανοποιητικό. Αν βάλει 40%-50% πάνω, ο Λούκας θα φύγει. Αλλιώς η συζήτηση θα συνεχίζεται.

Σε ότι αφορά τον Λούκας, ακόμη και χθες το βράδυ εμφανίζονταν να αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ, με αναρτήσεις του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά σήμερα στις 7μμ θα πρέπει να πάει στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Μπορεί την Πέμπτη να αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια, αλλά μετά το ρεπό της Παρασκευής, σήμερα οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις και το παρών του θα πρέπει να το δώσει και αυτός, καθώς παραμένει παίκτης του ΠΑΟΚ και δεν έχει πάρει κάποια άδεια για να απουσιάσει.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...