Τα νέα δεδομένα για τον Λούκας

Από sentragoal.gr: Φαίνεται πως το σίριαλ «Λούκας» είναι τόσο... εμπορικό, που οι παραγωγοί του αποφάσισαν να γράψουν και νέο κύκλο, που θα προβάλλεται τον Αύγουστο.
Πηγή: sentragoal.gr
Τα νέα δεδομένα για τον Λούκας

Οι εκπρόσωποι του Ισπανού μεσοεπιθετικού θα επιστρέψουν άπραγοι στη Γαλικία, χωρίς να έχουν αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι» του ΠΑΟΚ. Αντ' αυτού, πήραν μια απάντηση που σίγουρα δεν άρεσε ούτε σε εκείνους, ούτε και στους ανθρώπους της Ντέπορ.

Μέχρι τώρα, η Λα Κορούνια «χρησιμοποίησε» τους εκπροσώπους του Λούκας για να κάνει τη δουλειά της, αλλά αποδείχθηκε πως αυτό δεν φτάνει. Η Ντέπορ ήλπιζε όλο αυτό το διάστημα πως θα αποσπάσει την ελευθέρας του Λούκας με ένα ποσό που θα αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ, και μάλιστα θα το πλήρωνε σε δόσεις. Και είχε πετάξει το μπαλάκι στον Λούκας, περιμένοντας από εκείνον αλλά και τους εκπροσώπους του, να πιέσουν τον ΠΑΟΚ να δεχθεί να τον παραχωρήσει σε αυτό το ποσό.

Οσο ο ΠΑΟΚ απαντούσε αρνητικά, η Ντέπορ επέμενε και πιέζει ακόμα περισσότερο τον Λούκας, που βρισκόταν στην άβολη στιγμή να πρέπει να κάνει εκείνος όλη τη «βρώμικη» δουλειά αντί της ομάδας που τον θέλει σαν τρελή. Μετά τη συνάντηση που είχε και ο Ιβάν Σαββίδης με τον Λούκας, τα πάντα μπήκαν στη θέση τους. Ή μάλλον, όσα δεν είχαν μπει το τελευταίο διάστημα.

Ο ΠΑΟΚ θα παραχωρήσει τον Λούκας στην Ντεπορτίβο, με... πώληση και όχι με δωρεά. Από τον Δικέφαλο έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα και στον παίκτη αλλά και στους εκπροσώπους του ότι η Ντέπορ θα πρέπει να ανεβάσει την προσφορά της. Οι «ασπρόμαυροι» ξέρουν ότι δεν πρόκειται να πάρουν τα λεφτά της ρήτρας, που έχει μπει στα 5 εκατ. Ευρώ, αλλά ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να πέσουν κάτω από το μισό αυτής.

Ο Λούκας, όλο αυτό το διάστημα, παραμένει ξεκάθαρος. Θέλει να επιστρέψει στη Γαλικία. Και πλέον, έγινε σαφές στον παίκτη πως αυτό που θέλει θα γίνει, αλλά θα γίνει με τον τρόπο που το θέλει ο ΠΑΟΚ και όχι η Λα Κορούνια. Είναι χαρακτηριστικό πως η όποια σκέψη έγινε από τους ασπρόμαυρους για αναπροσαρμογή συμβολαίου και αύξηση αποδοχών στον Λούκας, δεν συζητήθηκε καν από τον Ισπανό, κάτι που πάντως το εκτίμησαν στον ΠΑΟΚ.

«'Η θα έρθει μια πρόταση αντάξιά σου, ή θα μείνεις εδώ» ήταν το μήνυμα του ΠΑΟΚ στον Λούκας, στον οποίο εξήγησαν πως περιμένουν από την Ντέπορ να δείξει επαγγελματική στάση και όχι να κρύβεται πίσω από εκείνον και τους εκπροσώπους του. Πλέον, το μπαλάκι είναι στα χέρια των Ισπανών. Μέχρι τώρα, ο Λούκας έλεγε «δώστε με» στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, θεωρώντας πως εκείνοι είναι αρνητικοί απέναντί του. Πλέον, θα πρέπει να πιέσει τους ανθρώπους της «Ντέπορ» να δείξουν ότι τον θέλουν και όχι να του ζητούν να μεσολαβήσει.

«Ισως το τελευταίο του παιχνίδι...»

Το βράδυ της Πέμπτης, ο τρόπος με τον οποίο χαιρετούσε ο Λούκας τους φίλους του ΠΑΟΚ στην Τούμπα παρέπεμπε σε αποχαιρετισμό. Χθες, στην ιστοσελίδα του Ισπανού μεσοεπιθετικού, στην καταγραφή του ματς, εστάλη το ίδιο μήνυμα: «Δεν είναι ξεκάθαρο τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον με τον Λούκας, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως δίνει τα πάντα με την ασπρόμαυρη φανέλα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Σε 173 λεπτά συμμετοχής με τον ΠΑΟΚ έχει σκοράρει δύο γκολ, μετράει μια ασίστ και ήταν ο MVP των δυο τελευταίων αγώνων της ομάδας. Στο τέλος του αγώνα ο Λούκας ανταπέδωσε το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου. Ποιος ξέρει... Μπορεί να ήταν ίσως το τελευταίο παιχνίδι στη θρυλική Τούμπα» ανέφερε η χθεσινή ανάρτηση.

Οι Ισπανοί τον περιμένουν πως και πως

Μετά την αναδίπλωση που παρατηρήθηκε στις αρχές της εβδομάδας, οι ιστοσελίδες της Γαλικίας έχουν περάσει στην αντεπίθεση, έχοντας κάνει σημαία τους την τελευταία παρουσία του Λούκας Πέρεθ στην Τούμπα, το βράδυ της Πέμπτης, κόντρα στη Σπάρτακ Τρνάβα. Τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ήδη ο Ισπανός μεσοεπιθετικός τα έχει βρει σε όλα όσον αφορά το συμβόλαιο που θα έχει στην «Ντέπορ», που πλέον δεν θα είναι μονοετές λόγω του δανεισμού, αλλά τετραετές, με το οποίο ο Λούκας θα ρίξει άγκυρα στο αγαπημένο του λιμάνι μέχρι το 2019.

Οσον αφορά τις απολαβές που θα έχει ο Λούκας στην «Ντέπορ», αυτές αγγίζουν τις 550.000 ευρώ ετησίως, χρήματα που είναι λιγότερα από αυτά που προβλέπει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ. Για τον Ισπανό όμως υπάρχει αύξηση σε σχέση με τα χρήματα που καρπώθηκε κατά την περσινή σεζόν, όταν και έλαβε 400.000 ευρώ από τον ισπανικό σύλλογο. Στις ισπανικές ιστοσελίδες υπήρχε ένα κλίμα βάσει του οποίου ο Λούκας Πέρεθ «μετρά ώρες στη Θεσσαλονίκη», καθώς προεξοφλούσαν τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Λα Κορούνια έναντι ποσού που θα έφτανε μέχρι το 1,5 εκατ. ευρώ.

Προφανώς και ο τρόπος που κάλυψαν την όλη υπόθεση είχε τις βάσεις του στα όσα τους έλεγαν οι ιθύνοντες της Λα Κορούνια, που από την πλευρά τους είτε πίστευαν ότι ο ΠΑΟΚ θα συμφωνούσε στο 1,5 εκατ. ευρώ είτε απλά προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν, αν σκεφτεί κανείς πως τη μέρα που ο Λούκας είχε «κοπεί» από την αποστολή στην Κροατία, μετέδιδαν πως η «Ντέπορ» ψάχνει αντικαταστάτη του και δεν θα τον περιμένει...

Διαβάστε ακόμη...