Εκτός πλάνων…

Aπό paokweb.gr: Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν εμπιστεύεται τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και οι επιλογές των νεαρών παικτών σε συνάρτηση με την κακή αγωνιστική κατάσταση του Έλληνα μεσοεπιθετικού τον δικαιώνουν.
Πηγή: paokweb.gr
Εκτός πλάνων…

Είναι από τους πλέον ακριβοπληρωμένους παίκτες στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και όμως δεν είναι στις επιλογές του προπονητή του, έστω και αν η ομάδα έχει μείνει με μοναδικό επιθετικό τον Ευθύμη Κουλούρη!

Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και το έδειξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο στους πρώτους τρεις επίσημους αγώνες της σεζόν. Και μπορεί να αγωνίστηκε στο παιχνίδι του Ζάγκρεμπ, η τραγική του όμως εικόνα απέναντι σε μια άμυνα που θύμιζε ερασιτεχνική ομάδα, τον έστειλε στον πάγκο.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, ο παίκτης αποδοκιμάζεται σε κάθε ευκαιρία από μερίδα του κόσμου της ομάδας, κάτι που συνέβη και μετά το τέλος του αγώνα με την Σπάρτακ στην Τούμπα αφού όταν πλησίασε προς τη Θύρα 4, άκουσε το γνωστό πλέον σύνθημα...

Στην ερώτηση γιατί συνεχίζει στον ΠΑΟΚ και δεν υπάρχει μια συναινετική λύση ανάμεσα στις δύο πλευρές, δεν υπάρχει προς το παρόν εξήγηση.

Διαβάστε ακόμη...