Το ΟΚ του Σαββίδη και το… facebook

Από thessports.gr: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε επίσημα χθες για την υπόθεση του Λούκας Πέρεθ, τονίζοντας πως ναι μεν ο παίκτης παραχωρείται, αλλά όχι με τα χρήματα που προσφέρει η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.
Πηγή: thessports.gr
Το ΟΚ του Σαββίδη και το… facebook

Το θέμα δεν έχει κλείσει και πιθανό να παρουσιάσει εξέλιξη αν οι Ισπανοί καταθέσουν επίσημα υψηλότερη πρόταση από το 1,5 εκατ. ευρώ συν ένα ποσοστό μεταπώλησης, που φέρονται έτοιμοι να προσφέρουν.
Ο ατζέντης Λούκας, Ροντρίγκο Λοβέλ πάντως για μία ακόμη φορά σε δηλώσεις του στην Ισπανία εμφανίστηκε μάλλον αισιόδοξος: «Θεωρητικά όλα είναι καλά, αλλά χρειάζεται και το ΟΚ του Σαββίδη», είπε στην ιστοσελίδα laopinioncoruna.es , στο ρεπορτάζ της οποίας τονίζεται πως οι Γαλιθιάνοι τα έχουν βρει με τον παίκτη για συμβόλαιο έως το 2019.

Στο μεταξύ, στην επίσημη σελίδα του Λούκας στο facebook αναρτήθηκε ένα ποστ με φωτογραφίες από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Σπάρτακ Τρνάβα και το εξής, με τάσεις... αποχαιρετισμού, σχόλιο: «Είναι οι εικόνες μιας ξεχωριστής μέρας. Ευχαριστώ στον κόσμο του ΠΑΟΚ για όλη την αγάπη και που με έκαναν να ζήσω στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Διαβάστε ακόμη...