Κι όμως ο Λούκας είναι ακόμη εδώ!

Από inpaok.com:Ολο αυτόν τον καιρό τα ισπανικά ΜΜΕ έχοντας ως πηγή τον ατζέντη του Λουκας Πέρεθ, μιλούσαν για σιγουριά της μεταγραφής του παίκτη στην Ντεπορτίβο.
Πηγή: inpaok.com
Κι όμως ο Λούκας είναι ακόμη εδώ!

Έγραψαν για μυστική συμφωνία. Τόνιζαν πως ο Λούκας θα φύγει πριν τα ματς με την Λοκομοτίβα, μετά πως θα πάρει μεταγραφή ίσως πριν το πρώτο παιχνίδι με την Σπάρτακ Τρνάβα και στο τέλος πως ο Λούκας θα πάρει το αεροπλάνο για την Ισπανία μια ημέρα μετά τον αγώνα της Τούμπας με την Σπάρτακ. Ολα αυτά βέβαια έγιναν αναπαραγωγή απο τοπικά ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης.

Ο μάνατζερ λοιπόν του Λούκας έκανε μια... χαρά την δουλειά του με τα ΜΜΕ που γράφουν για τον ΠΑΟΚ να παίζουν ηθελημένα ή άθελα τους το παιχνίδι του ατζέντη του παίκτη που είναι σαφές πως θέλει να πάει στην Ντέπορ αλλά πρέπει να γίνει κατανοητό και σε αυτόν ότι ο Δικέφαλος δεν είναι καμιά ομάδα που μπορεί να παίζει κανείς μαζί της.

Ο ΠΑΟΚ παρά το ότι έχουν συνηθίσει κάποιοι, δεν είναι πλέον ο φτωχός συγγενής. Ολοι όσοι με μανία προσπαθούν να στείλουν τον Περεθ στην Ντεπορτίβο, διαψεύδονται κάθε εβδομάδα μέχρι φυσικά να συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ (όταν θα έρθει η κατάλληλη πρόταση, που λογικά θα έρθει) και... να επιβεβαιωθούν!

Πάντως τα ισπανικά το... γυρίζουν. Πλέον κατάλαβαν ότι ΠΑΟΚ δεν αστειεύεται.

Η ιστοσελίδα lavozdegalicia με έδρα την Γαλικία που έχει σηκώσει εδώ και εβδομάδες την... σημαία της επανάστασης υπερ της μεταγραφής Λούκας και έχει γίνει κύρια πηγή των ελληνικών ΜΜΕ, παραμένει σε ανοιχτή επικοινωνία με τον ατζέντη του Λούκας πλέον τα... γυρίζει.

«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ εδειξε την αγάπη του προς τον Λούκας και ο μεγαλομέτοχος της ελληνικής ομάδας κάνει προσπάθειες να τον κρατήσει. Η μεταγραφή του Λούκας λογικά θα πάρει σάρκα και οστά έστω και με αρκετή καθυστέρηση με τον μάνατζερ του παίκτη να ζητάει πλέον υπομονή», γράφουν οι Ισπανοί και είναι σαφές ότι πλέον όλοι επιστρέφουν στην... πραγματικότητα. Αυτή που λέει πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να εκβιάζεται από κανέναν, παίκτη, μάνατζερ ή ΜΜΕ.

Διαβάστε ακόμη...