Προχωράει τις μετεγγραφές ο Άρνεσεν

Από novasports.gr:Ο Φρανκ Άρνεσεν φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές για την ενίσχυση του ρόστερ του ΠΑΟΚ και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να προχωρήσει άμεσα σε τέσσερις προσθήκες.
Πηγή: novasports.gr
Προχωράει τις μετεγγραφές ο Άρνεσεν

Ο Φρανκ Άρνεσεν φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές για την ενίσχυση του ρόστερ του ΠΑΟΚ και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να προχωρήσει άμεσα σε τέσσερις προσθήκες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Δανός τεχνικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων», αναμένεται να τελειώσει άμεσα τη μετεγγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος περιμένει να μείνει ελεύθερος από την Έλτσε, εφόσον πτωχεύσει η ισπανική ομάδα.

Πέρα, από την περίπτωση του μεσοεπιθετικού από το Πράσινο Ακρωτήρι, ο ΠΑΟΚ φέρεται να εξετάζει ακόμα τρεις περιπτώσεις παικτών. Οι δυο από αυτούς θα αγωνίζονται στη μεσοεπιθετική γραμμή γραμμή. Συγκεκριμένα, ο ένας θα είναι επιθετικός περιοχής και ο άλλος μεσοεπιθετικός. Παράλληλα, ο Άρνεσεν φέρεται να εξετάζει και ορισμένες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.

Από εκεί και πέρα, εφόσον ολοκληρωθούν οι αποχωρήσεις των Περέιρα, Ρατς, Γκολάσα, Μάρτενς και Λούκας, αναμένεται να υπάρξουν νέες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ του ΠΑΟΚ. Στόχος της διοίκησης του «Δικέφαλου» του Βορρά είναι να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα καλύψει με τον καλύτερο τρόπο το κενό του Λούκας, εφόσον παραχωρηθεί τελικά στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Ο Άρνεσεν βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον Ιγκόρ Τούντορ, προκειμένου να έχουν συνεργασία στα μετεγγραφικά θέματα της ομάδας, με τον Κροάτη τεχνικό να έχει κάνει ήδη τις εισηγήσεις του, για τους παίκτες, που θέλει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του, τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...