«Κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ ο Μυστακίδης»

Από paokrevolution.net: Ο Γιάννης Μυστακίδης έχει αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και έχει αναγκάσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ να ασχοληθεί μαζί του.
Πηγή: paokrevolution.net
«Κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ ο Μυστακίδης»

Μετά από μια χρονιά δανεισμού στον Πιερικό, επέστρεψε στην Τούμπα και είναι από τους παίκτες που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τούντορ. Αυτή η εξέλιξη δεν αποτελεί έκπληξη για τον Γιώργο Καμπερίδη.

Ο προπονητής που δούλεψε με τον Μυστακίδη πέρσι στον Πιερικό, φιλοξενήθηκε στο Metropolis και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό επιθετικό: «Ο Μυστακίδης έχει δουλέψει πολύ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Πιερικού και στη Γερμάνια άλλαξε νοοτροπία και φιλοσοφία για άθλημα. Δε σας κρύβω ότι όταν ήρθε πέρσι, επιχειρήσαμε να του ανυψώσουμε το ηθικό του για να δείξει όσα έδειξε στις μικρές ηλικίες στον Πιερικό».

Συνεχίζοντας ανέλυσε τα χαρακτηριστικά του Μυστακίδη: «Έχει σπάνιο ταλέντο αλλά και αδυναμίες που αν τις δουλέψει θα αποτελέσει σπουδαίο κεφάλαιο όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σουτάρει, σεντράρει και πασάρει εξίσου καλά και με τα δύο πόδια. Μπορεί να καλύψει και τις τρεις θέσεις πίσω από την κορυφή τις επίθεσης επίσης Δεν είναι προβλέψιμος και έχει καλά τελειώματα και από μικρή και από μεγάλη απόσταση. Σε βάθος χρόνου, θα δείξει περισσότερα πράγματα. Είναι παίκτης που δεν μπορείς να τον διαβάσεις εύκολα.

Πέρσι δουλέψαμε πάρα πολύ στο κομμάτι του μαρκαρίσματος, τον βλέπω βελτιωμένο και ώριμο φέτος σε σχέση με πέρσι που έκανε κάποια περιττά πράγματα. Χρειάζεται να βελτιωθεί «στον αέρα», σε τεχνικό και αθλητικό επίπεδο, όπως και να αποφασίζει ποτέ να διεισδύσει πότε να συνεργαστεί και πότε να σουτάρει. Αυτό είναι θέμα ηλικίας, αλλά επειδή ψάχνει τη βελτίωση όσο περνάει ο καιρός θα καλυτερεύει. Δεν τον θεωρώ έκπληξη και δεν έχετε δει ούτε το 20% από αυτά που μπορεί να δώσει».

Τέλος μιλώντας και για τον Γιαννούλη είπε: «Έκανε πολύ καλά ο ΠΑΟΚ που επένδυσε στον Μυστακίδη αλλά και τον Γιαννούλη. Ο Άγγελος Αναστασιάδης και ο Κώστας Λαγωνίδης αξιολόγησαν πέρσι και τα δύο παιδιά και αν υπήρχε περισσότερο χρόνο ο Τούντορ, θα έμενε και ο Γιαννούλης. Θα δείτε φέτος από την παρουσία του στη Βέροια, ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν».

Διαβάστε ακόμη...