Δεν αφήνει τίποτα ο Ολσεν!

Από inpaok.com: Μπορεί ο Λούκας Πέρεθ να έκλεψε την παράσταση στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης με το γκολ που πέτυχε και τον τρόπο που το πανηγύρισε αλλά δεν πέρασε απαρατήρητη η εμφάνιση του Ρόμπιν Ολσεν.
Πηγή: inpaok.com
Δεν αφήνει τίποτα ο Ολσεν!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ δεν δέχθηκε πίεση από τους Σλοβάκους αλλά είχε εντυπωσιακή απόκρουση στο ενεργητικό του στο α΄ ημίχρονο και δυο σωτήριες επεμβάσεις στην επανάληψη

Ο νεαρός γκολκίπερ έδειξε ότι βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα. Ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και δεν αιφνιδιάστηκε σε καμία περίπτωση προσφέροντας ασφάλεια στους συμπαίκτες του. Μέρα με τη μέρα ο Ολσεν προσαρμόζεται περισσότερο στα δεδομένα του ΠΑΟΚ και δείχνει ότι θα αποτελέσει επιλογή αξίας και σιγουριάς για την εστία του Δικεφάλου.

Στο παιχνίδι με την Τρνάβα έδειξε αντανακλαστικά στις επεμβάσεις του καθώς και ταχύτητα για να παίξει μακριά από την εστία προκειμένου να προσφέρει βοήθειες στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

Η εμφάνιση του, δικαιολογημένα αποτέλεσε θέμα συζήτησης μεταξύ των επιτελών του ΠΑΟΚ αλλά και των φιλάθλων το βράδυ της Πέμπτης.

Διαβάστε ακόμη...