«Χειρουργείο» χωρίς... αναισθητικό (vids)

Aπό sdna.gr: Απίθανα πράγματα από το διαιτητικό τιμ στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Σπάρτακ Τρνάβα στην Τούμπα!
Πηγή: sdna.gr
«Χειρουργείο» χωρίς... αναισθητικό (vids)

Δύο ανύπαρκτα οφ-σάιντ σε φάσεις που οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» έβγαιναν τετ-α-τετ και ένα καραμπινάτο χέρι εντός περιοχής το οποίο αγνόησε ο... απολογισμός στο πρώτο ημίχρονο. Δείτε τα βίντεο από τις φάσεις.

Τα... δικά τους κάνουν ο Νορβηγός διαιτητής Σβέιν-Έρικ Έντβαρτσεν και οι δύο βοηθοί του στην Τούμπα. Σε ένα ματς στο οποίος ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι εμφανώς καλύτερος από τη Σπάρτακ Τρνάβα, οι αποφάσεις της διαιτητικής «τριπλέτας» είναι αυτές που μέχρι στιγμής φαίνεται να καθορίζουν το αποτέλεσμα διατηρώντας την σλοβακική ομάδα μέσα στο παιχνίδι και το αποτέλεσμα στο 0-0.

Αρχικά, ο Νορβηγός λέει «όχι» σε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο 7' όταν η σέντρα του Λούκας σταμάτησε σε χέρι αμυντικού. Έπειτα, στο 23' ο Μακ φεύγει μόνος με κίνηση στην πλάτη της άμυνας μετά από πάσα του Τζιόλη, όμως ο βοηθός σηκώνει τη σημαία. Ότι ακριβώς έκανε και τέσσερα λεπτά μετά, στο 27', σε μια φάση καρμπόν κατά την οποία ο Λούκας έφευγε μόνος απέναντι στον αντίπαλο γκολκίπερ μετά από πάσα του Πέλκα.

Δείτε τις φάσεις:

Διαβάστε ακόμη...