«Σωστή η λογική των αποχωρήσεων» (audio)

 Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Λουκάς Καραδήμος και σχολίασε τη νέα προσπάθεια που ξεκινάει φέτος ο Δικέφαλος.
Πηγή: metrosport.gr
«Σωστή η λογική των αποχωρήσεων» (audio)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον φετινό ΠΑΟΚ και τις αποχωρήσεις: «Βλέπω ότι πάει να γίνει κάτι διαφορετικό, σε μια άλλη βάση. Ο άνθρωποι του έχουν αναλάβει τον ΠΑΟΚ λειτουργούν πλέον πιο «ψυχρά» με την έννοια ότι κάποια μεγάλα συμβόλαια παικτών που δεν πρόσφεραν, τα διώχνουν. Είναι μια σωστή λογική, όταν κάποιοι δεν μπαίνουν στο πνεύμα της ομάδας, όπως ο Νομπόα και ο Μάρτενς»

Γιατί «μεγάλα ονόματα» δεν «πιάνουν» στον ΠΑΟΚ: «Η περίοδος που ήρθαν στον ΠΑΟΚ παίκτες όπως ο Νομπόα, ήταν δύσκολη για προσφέρουν άμεσα. Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν κάτι άλλο και όχι ότι είναι κακοί παίκτες. Η ομάδα πλέον πρεσάρει, είναι πιο γρήγορη και βγάζει αυτά τα στοιχεία. Ο Τούντορ έχει αλλάξει το σύστημα σε 3-5-2 και σε τέτοιο σύστημα πρέπει οι παίκτες στα άκρα να είναι ταχύτατοι και να τρέχουν ακατάπαυστα».

Για Τζαβέλλα και Ρατς: «Ο Τζαβέλλας παίζει και στόπερ. Ο Ρατς είναι καθαρός μπακ χαφ. Είναι ένας πολύ κάλος ποδοσφαιριστής αλλά το πιθανότερο είναι πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του προπονητή».

Γιατί οι παίκτες δεν ταυτίζονται με την ομάδα: «Έχουν αλλάξει τα πράγματα με τα χρόνια. Τα κλίμα διαμορφώνει την κατάσταση μέσα στην ομάδα και σε δύσκολες καταστάσεις οι Έλληνες παίκτες μεταφέρουν στους ξένους τι γίνεται. Τώρα οι ομάδες έχουν πάνω από 15 ξένους».

Για την διαφαινόμενη απώλεια του Λούκας: «Πολύ καλός ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ. Ο μεγαλομέτοχος είναι ικανός και έχει το μπάτζετ γιανα φέρει ένα εξίσου καλό ποδοσφαιριστή στη θέση του».

Ακούστε όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...