Επικίνδυνη καθυστέρηση

Από paokweb.gr: Λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη της Super League και με δύσκολους προκριματικούς για το Europa League ενόψει, ο ΠΑΟΚ όχι απλά δεν έχει ενισχυθεί αλλά έχει χάσει και βασικούς του παίκτες.
Πηγή: paokweb.gr
Επικίνδυνη καθυστέρηση

Αδικαιολόγητη είναι πλέον η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση κάποιων έστω μεταγραφών που θα έδιναν ποιότητα και βάθος στο ήδη ελλιπέστατο ρόστερ της ομάδας. Είναι απολύτως δικαιολογημένο ο Φρανκ Άρνεσεν να χρειάζεται χρόνο ώστε να αποφύγει λανθασμένες κινήσεις, πλέον όμως στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ παίζουν με την φωτιά.

Οι Νομπόα και Περέιρα αποτελούν παρελθόν, ο Λούκας ετοιμάζει βαλίτσες και ο Παπαδόπουλος έφυγε ως ελεύθερος μαζί με τους Κατσικά και Τζανδάρη. Ο Δικέφαλος έχασε έξι ποδοσφαιριστές, από τους οποίους άλλοι προσέφεραν και άλλοι όχι, και απέκτησε μόνο τον Ρόμπιν Όλσεν!

Με τα σημερινά δεδομένα, το ρόστερ της ομάδας θα χρειαστεί ούτε λίγο ούτε πολύ δέκα προσθήκες ποδοσφαιριστών! Ήδη από πέρυσι το ρόστερ ήταν ελλιπέστατο και εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι με μείον έξι ποδοσφαιριστές η ομάδα όχι απλά δεν έχει μέλλον αλλά πάμε για κωμικοτραγικές καταστάσεις τη νέα σεζόν.

Τα όποια νέα μεταγραφικά αποκτήματα θα έχουν χάσει το έτσι και αλλιώς μικρό στάδιο της προετοιμασίας και θα πρέπει να ριχτούν κατευθείαν στα βαθιά με κίνδυνο να «καούν» και αυτοί. Παράλληλα ο ΠΑΟΚ καλείται από την 4η ως την 9η αγωνιστική να αντεπεξέλθει σε μια σειρά αγώνων που αν δεν έρθουν τα αποτελέσματα τότε στην καλύτερη περίπτωση θα υπάρξει γκρίνια και στη χειρότερη... ξεσηκωμός.

Και επειδή κάποιοι θα μας κατηγορήσετε ως συνήθως ότι γκρινιάζουμε, εμείς απλά υπενθυμίζουμε ότι η υπομονή του κόσμου έχει εξαντληθεί εδώ και καιρό.

Διαβάστε ακόμη...