Στην Τούμπα με… καύσωνα

Από thessports.gr: Δύσκολη θα είναι σήμερα το βράδυ η κατάσταση για τους ποδοσφαιριστές που θα παίξουν, και για τον κόσμο που θα είναι στις κερκίδες της Τούμπας για να δει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σπάρτακ Τρνάβα.
Πηγή: thessports.gr
Στην Τούμπα με… καύσωνα

Η ώρα έναρξης του αγώνα, 8μμ, προκάλεσε απορίες, αλλά όπως και στο παιχνίδι με την Λοκομοτίβα, αυτή ήταν η επιλογή του Ιγκόρ Τούντορ, που θεωρεί ότι η κατάλληλη ώρα. Βέβαια, τέτοια ώρα η θερμοκρασία είναι ακόμη υψηλή και σε συνδυασμό με την υγρασία που ανεβαίνει με το σούρουπο, η κατάσταση γίνεται αποπνικτική.

Η ΕΜΥ προβλέπει για σήμερα το μεσημέρι 37 βαθμούς υπό σκιά στη Θεσσαλονίκη, ενώ στις 8μμ που θα ξεκινήσει το παιχνίδι, η θερμοκρασία θα είναι στους 32-34 βαθμούς, αλλά η αίσθηση θα είναι για 36. Η υγρασία την ώρα του παιχνιδιού θα είναι στο 55%, κάτι που θα κάνει ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση.
Έστω κι έτσι, πάντως, στην Τούμπα αναμένεται σήμερα πολύς κόσμος, τουλάχιστο 15.000.

Μέχρι χθες είχαν πουληθεί 4.000 διαρκείας (θα πωλούνται και σήμερα μέχρι τις 5μμ), αλλά και 3.000 εισιτήρια για το παιχνίδι. Προκειμένου να αποφευχθούν ουρές της τελευταίας ώρας, όπως με την Λοκομοτίβα, που οι τελευταίοι μπήκαν στο γήπεδο μετά το 3-0, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θύμισε χθες ότι εισιτήρια πωλούνται μέσω Ίντερνετ, αλλά και σε όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, όπου εύκολα και χωρίς κούραση, μπορεί ο καθένας να αγοράσει και να τυπώσει εισιτήριο.

Διαβάστε ακόμη...