Εκτός… ελέγχου ο Περέιρα

Από inpaok.com: Εξελίξεις στην περίπτωση του Φακούντο Περέιρα θα δρομολογηθούν μετά το τέλος του αγώνα με την Σπάρτακ Τρνάβα.
Πηγή: inpaok.com
Εκτός… ελέγχου ο Περέιρα

Η επιμονή του Αργεντίνου να αρνείται πεισματικά να συμμορφωθεί στις υποδείξεις που του έγιναν από τον Φράνκ Αρνεσεν τον έσπρωξε οριστικά εκτός ΠΑΟΚ. Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου έχει ήδη ενημερώσει τον μάνατζερ του παίκτη για τις αρνητικές συνέπειες των πράξεων του και της αντιμετώπισης που θα τύχει από την ομάδα.

Ο Περέρια δεν έχει πλέον καμία επαφή με την ομάδα αλλά στην Τούμπα δεν σκοπεύουν να του κάνουν τη χάρη να τον αφήσουν ελεύθερο αποζημιώνοντας τον. Η συμπεριφορά του έχει προκαλέσει αρνητικές εντυπώσεις όχι μόνο στους Τούντορ και Αρνεσεν αλλά και στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ιάκωβο Αγγελίδη.

Η ΠΑΕ θα έχει πολύ σκληρή στάση στην αντιμετώπιση του Αργεντίνου. Ο εκπρόσωπος του ενημερώθηκε ότι θα πρέπει να βρει ικανοποιητική πρόταση για να παραχωρηθεί από τον ΠΑΟΚ ή να μείνει για πολλούς μήνες στην... απομόνωση με ότι αυτό συνεπάγεται για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Μετά από τρεις εβδομάδες πεισματικής άρνησης να προσαρμοστεί στα δεδομένα, ακόμα κι αν δείξει μεταμέλεια τις επόμενες ώρες ο Περέιρα, είναι εξαιρετικά αμφίβολο ότι θα τον δεχθεί στις προπονήσεις ο Τούντορ που δηλώνει πλήρως απογοητευμένος από τη συμπεριφορά και τη στάση ενός -υποτίθεται- επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε ακόμη...