«Καλή ροή στα διαρκείας»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Χορόζογλου και μίλησε για τα εισιτήρια διαρκείας αλλά και για τις κινήσεις της ομάδας.
Πηγή: arenafm.gr
«Καλή ροή στα διαρκείας»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα διαρκείας:

«Ο Βασιλειάδης ήταν από τους πρώτους που αγόρασαν. Ο Κώστας όπως κάθε χρόνο πήρε το διαρκείας του και παλαιότερα είχε και στο ποδόσφαιρο. Βρέθηκε και ένας φίλαθλος στις 10:01 που το πήρε πρώτος. Υπάρχει μια καλή ροή για την ροή και για τις μέρες δεδομένου πως το πρωτάθλημα ξεκινάει 10 Οκτωβρίου».

Για τον στόχο των διαρκείας:

«Δεν νομίζω πως είναι σωστό να μιλήσουμε με αριθμητικά δεδομένα έχοντας υπόψιν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος. Είναι σημαντικό πως πηγαίνουμε καλύτερα από πέρυσι. Ο κόσμος θα μπορεί να δει και τα παιχνίδια στην Ευρώπη και οι τιμές έχουν κρατηθεί πολύ χαμηλά. Υπάρχει και μια έκπτωση 20% για όσους είχαν διαρκείας πέρυσι μαζί με μια ακόμα σειρά προνομίων».

Για την πιθανή ενασχόληση του Ιβάν Σαββίδη:

«Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως υπάρχει μια διαδικασία σε εξέλιξη που μπορεί να έχει μια θετική κατάληξη. Εδώ και ενάμιση χρόνο βαράει την ομάδα ο κ. Σαββίδης και φαίνεται το ενδιαφέρον του».

Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ:

«Με την μεταγραφή του Ντούβνιακ έκλεισαν οι δύο θέσεις των κοινοτικών. Έχουν μείνει τέσσερις θέσεις για ξένους, είναι επιθυμία του ΠΑΟΚ και του Λάνγκφορντ να υπάρξει μια συνεργασία και θέλουμε να κλείσουν μετά και οι υπόλοιπες θέσεις».

Διαβάστε ακόμη...