«Πρώτα παίρνεις παίκτες και μετά διώχνεις» (audio)

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κουλακιώτης, και μίλησε για τις μαζικές αποχωρήσεις παικτών στον Δικέφαλο.
Πηγή: metrosport.gr
«Πρώτα παίρνεις παίκτες και μετά διώχνεις» (audio)

Επίσης μίλησε για το παιχνίδι με τη Λοκομοτίβα και τις μεταγραφές που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις αποχωρήσεις: «Επειδή φεύγουν πολλοί και καλοί παίκτες πριν από ένα μήνα λέγαμε ότι ο Ρατς είναι από τους καλύτερους παίκτες Διαφωνώ με τις μαζικές εκκαθαρίσεις, εκτός εάν έχουν κλείσει κάποιους παίκτες. Πάντως δεν είναι λογικό να διώχνεις παίκτες προτού έρθουν άλλοι στη θέση τους. Από τη στιγμή που φεύγουν τέτοιοι παίκτες υπάρχει πρόβλημα».

Για το θέμα «πειθαρχία»: «Η πειθαρχία και εμπιστοσύνη αποκτιούνται. Αν αυτοί οι παίκτες κάνουν κακό στα αποδυτήρια θα έπρεπε να δείξει ο Τούντορ, που έχει περάσει από μεγάλες ομάδες, θα έπρεπε με τον τρόπο του να δείξει ότι αυτός είναι το αφεντικό στα αποδυτήρια. Θα έπρεπε να δώσει μια δυο ευκαιρίες στους παίκτες και αν εξακολουθούσε αυτή η συμεριφορά τότε να τους διώχνανε. Αλλά αυτό θα έπρεπε να έχει γίνει πριν από την προετοιμασία».

Σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ: «Στο τελευταίο παιχνίδι μου άρεσε η ομάδα. Πολλοί λένε ότι η δυναμικότητα της Λοκομοτίβα ήταν χαμηλή, όμως και ο ΠΑΟΚ την ανάγκασε να δείξει μικρή. Στο μεσοεπιθετικό κομμάτι ήταν πολύ καλός ο ΠΑΟΚ . Υπάρχει μια καλη βάση με νέα παιδιά, όμως χρειάζονται σίγουρα κι άλλοι παίκτες. Ας ελπίσουμε πως οι υπεύθυνοι κάτι παραπάνω ξέρουν».

Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Κουλακιώτης στο Metropolis 95,5Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Κουλακιώτης στο Metropolis 95,5

Διαβάστε ακόμη...