Ενημερώθηκε ο Σταφυλίδης

Από inpaok.com: Ενήμερος για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ είναι ο Κώστας Σταφυλίδης. Ο μάνατζερ του, Πολ Κουτσολιάκος, μετέφερε στον νεαρό διεθνή ποδοσφαιριστή τη συζήτηση που είχε με τον Φράνκ Αρνεσεν για το ενδεχόμενο μετακίνησης του από την Λεβερκούζεν στον ΠΑΟΚ, αρχικά με δανεισμό και στη συνέχεια με αγορά.
Πηγή: inpaok.com
Ενημερώθηκε ο Σταφυλίδης

Ο Σταφυλίδης δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην ομάδα που τον ανέδειξε αλλά δεν κρύβει ότι είναι επιφυλακτικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα με δεδομένες τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα σε οικονομικό αλλά και αθλητικό επίπεδο. Χωρίς να απορρίψει την πρόταση -όπως έκανε προ ημερών με την πρόταση της ΑΕΚ- ζήτησε χρόνο σύμφωνα με τις πληροφορίες, ώστε να εξετάσει τα δεδομένα που έχει στη διάθεση του και να λάβει τις αποφάσεις του.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προτίθεται να ικανοποιήσει οικονομικά τις απαιτήσεις του παίκτη αλλά -αρχικά τουλάχιστον- όχι και της Λεβερκούζεν που ζητά ποσό 3.500.000 περίπου για την παραχώρηση του. Αυτός είναι και ο λόγος που ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου πρότεινε να έρθει ο παίκτης στην Τούμπα ως δανεικός για ένα χρόνο και το επόμενο καλοκαίρι να καταβληθεί στην Γερμανική ομάδα, ένα ποσό της τάξης του 1.500.000 για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Παράλληλα με τον Σταφυλίδη ο ΠΑΟΚ εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις παικτών στην ίδια ηλικία αλλά και θέση και μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να δρομολογηθούν οριστικές εξελίξεις προκειμένου να καλυφθεί το κενό που δημιουργείται με την αποχώρηση του Ράζβαν Ρατς.

Οι Αρνεσεν και Τούντορ δεν γνώριζαν τον ελληνα παίκτη αλλά συνέλεξαν πληροφορίες τόσο από μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ όσο και από δικούς τους ανθρώπους, σχημάτισαν πολύ καλή άποψη κι αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισαν να κινηθούν για την απόκτηση του παρά το γεγονός ότι εξ αρχής γνώριζαν ότι δεν είναι εύκολη περίπτωση λόγω των απαιτήσεων της Λεβερκούζεν αλλά και της διστακτικότητας του παίκτη να επιστρέψει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Διαβάστε ακόμη...