Νέες δηλώσεις… τακτικής Ρατς: «Θέλω όλα τα λεφτά»

Από thessports.gr: Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει αποφασίσει ότι δεν θέλει να κρατήσει τον Ράζβαν Ρατς, όμως η λύση του συμβολαίου του, όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.
Πηγή: thessports.gr
Νέες δηλώσεις… τακτικής Ρατς: «Θέλω όλα τα λεφτά»

Ο Ρουμάνος τηρεί... σκληρή στάση στο πλαίσιο, προφανώς, τακτικής, και με νέες δηλώσεις στην πατρίδα του δείχνει τις προθέσεις του. Συγκεκριμένα, ο 35χρονος αριστερός μπακ μίλησε στην ιστοσελίδα "Sportnews.ro" τονίζοντας μεταξύ άλλων: "Δεν ξέρω τι θέλουν να κάνουν. Εγώ ξέρω πως έχουμε μία συμφωνία για δύο χρόνια και πρόκειται να την σεβαστώ. Ο ΠΑΟΚ δεν μου πρότεινε κανέναν τρόπο να λύσουμε το συμβόλαιο. Αν μου δώσουν ό,τι γράφει το συμβόλαιο, θα φύγω. Δεν θέλω συμβιβασμό".

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: "Δεν μπορείς να ζητάς από έναν παίκτη που έχει συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια, να φύγει με αυτόν τον τρόπο. Ίσως σκέφτηκαν πως δεν μπορούν να πληρώσουν τον μισθό μου. Επαναλαμβάνω πως δεν θα φύγω, εκτός και αν μου δώσουν ολόκληρο το συμβόλαιό μου".
Οι τοποθετήσεις του Ράζβαν Ρατς καταδεικνύουν πως η λύση της συνεργασίας μαζί του δεν θα είναι εύκολη υπόθεση... Από τη στιγμή μάλιστα που έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια με ετήσιες αποδοχές που ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...