Ο Σαμαράς και η επαφή με τον μάνατζερ

Από paokweb.gr: Toν παροπλισμένο και.. ελεύθερο Γιώργο Σαμαρά φαίνεται πως κοιτάει ο ΠΑΟΚ για να προσθέσει βάθος και ποιότητα στην επιθετική του γραμμή.
Πηγή: paokweb.gr
Ο Σαμαράς και η επαφή με τον μάνατζερ

Η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη εφόσον είναι υγιής και σίγουρα το όνομα του θα ζεστάνει τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Το γεγονός όμως πως τον τελευταίο χρόνο είναι ουσιαστικά παροπλισμένος προκαλεί κάποιες αμφιβολίες σχετικά με το αν θα καταφέρει να αναγεννήσει την καριέρα του.

Ο Γιώργος Σαμαράς είναι ο διακαής πόθος του Ιβάν Σαββίδη και σίγουρα αρκετών φίλων του Δικεφάλου ενώ σε ηλικία 30 ετών έχει μπροστά του κάποια ποιοτικά χρόνια. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως στην Ελλάδα θα γυρνούσε μόνο για τον ΟΦΗ αλλά αν αναλογιστούμε ότι η ομάδα της Κρήτης βρίσκεται στη Γ" Εθνική τότε ο ΠΑΟΚ φαντάζει σαν την πιο καλή εναλλακτική λύση.

Στο παιχνίδι φυσικά μπαίνει και ο Ολλανδός ατζέντης του παίκτη αφού έχει τον ίδιο με τον Χέντβινγκες Μαντούρο, με τον οποίο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει όπως είναι λογικό επαφές.

Το κατά πόσο ο Σαμαράς θα ταίριαζε στο πλάνο του Φρανκ Άρνεσεν είναι άγνωστο, σίγουρα όμως μια πιθανή μεταγραφή του θα βοηθούσε τον ΠΑΟΚ να γεμίσει με ποιότητα και εμπειρία το ρόστερ του.

Διαβάστε ακόμη...