Έρχεται ο Σαββίδης

Από inpaok.com: Στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται την Πέμπτη ο Ιβάν Σαββίδης προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Σπάρτακ Τρνάβα για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League.
Πηγή: inpaok.com
Έρχεται ο Σαββίδης

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου θέλει να βρεθεί άλλη μια φορά κοντά στην ομάδα για ένα ευρωπαϊκό αγώνα καθώς δεν κρύβει ότι επιθυμία του είναι να βρεθεί ο Δικέφαλος στους ομίλους της διοργάνωσης.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις στο μεταγραφικό τομέα ενώ σκοπεύει να προκαλέσει συνάντηση και με τον Πέρεθ Λούκας ώστε μαζί με τους Ιάκωβο Αγγελίδη και Φράνκ Αρνεσεν να συζητήσουν με τον Ισπανό το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Πρόθεση του μεγαλομετόχου είναι να βγάλει από το μυαλό του Λούκας το ενδεχόμενο να φύγει από τον ΠΑΟΚ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις προθέσεις του Σαββίδη και των συνεργατών του είναι να συζητήσουν με τον Λούκας ακόμα και για επέκταση συμβολαίου με όρους που θα δώσουν το δικαίωμα στον Ισπανό να ξεχάσει τον ποδοσφαιρικό του επαναπατρισμό και να αφοσιωθεί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Ο Λούκας έχει άψογη συμπεριφορά το τελευταίο χρονικό διάστημα, γεγονός που εκτιμούν και ο Τούντορ και ο Αρνεσεν που είναι απόλυτα σύμφωνοι στην προοπτική ενός νέου συμβολαίου που θα «δέσει» τον Ισπανό με την ομάδα χωρίς να αποκλείει μια καλή μεταγραφή στο μέλλον εφόσον υπάρξει πρόταση που και την ΠΑΕ θα ικανοποιεί και τον Λούκας θα καλύπτει. Αλλωστε όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει το 1.500.000 ευρώ που μόνο προφορικά και ποτέ επίσημα, διαθέτει η Λα Κορούνια για την απόκτηση των δικαιωμάτων του παίκτη, δεν ικανοποιεί σε καμία περίπτωση τον Δικέφαλο.

Ωστόσο το θέμα δεν είναι οικονομικό. Για τον Σαββίδη και τους συνεργάτες του ο Λούκας πρέπει να παραμείνει στην ομάδα και θα εξαντλήσουν τα περιθώρια που έχουν στη διάθεση τους για να κλείσει θετικά αυτή η υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη...