Στα «μαχαίρια» Έλτσε και Ροντρίγκεζ

Από metrosport.gr: Με μυστικότητα αφίχθη στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ ο Γκάρι Ροντρίγκες.
Πηγή: metrosport.gr
Στα «μαχαίρια» Έλτσε και Ροντρίγκεζ

O 25χρονος ακραίος επιθετικός είχε ήδη την πρώτη συνάντηση του τόσο με τον Φρανκ Άρνεσεν όσο και με τον Ιγκόρ Τούντορ στο Μακεδονία Παλλάς και βρίσκεται ένα βήμα πριν από την τελική συμφωνία. Άλλωστε ο Δανός είναι εκείνος που αποφάσισε να προχωρήσει στην μεταγραφή του ποδοσφαιριστή θεωρώντας ότι μπορεί να καλύψει με επιτυχία και τα δυο άκρα της επίθεσης.

Ωστόσο, για να προχωρήσει η συμφωνία των δύο πλευρών, ο 25χρονος επιθετικός πρέπει να μείνει ελεύθερος από την Έλτσε. Τόσο ο παίκτης άσος και ο ατζέντης του υποστηρίζουν ότι μέχρι την Παρασκευή θα επικυρωθεί ο υποβιβασμός της ισπανικής ομάδας και θα μείνει ελεύθερος.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ο Ροντρίγκες μέσω του δικηγόρου του έκανε καταγγελία στη Λίγκα για να λυθεί άμεσα το συμβόλαιό του με την Έλτσε (έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2018) γιατί του οφείλονται απολαβές τεσσάρων μηνών (από Μάρτιο μέχρι και Ιούνιο), καθώς και δεδουλευμένα από την προηγούμενη χρονιά.

Το θέμα είναι αν η κόντρα Έλτσε-Ροντρίγκες μπορεί να φέρει γρήγορα τη λύση του συμβολαίου του 25χρονου επιθετικού για να επικυρώσει τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...