Σκάνδαλο 1ου μεγέθους: Πάει για αθώωση η Κέρκυρα!

Aπό sdna.gr: Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του SDNA το σκάνδαλο που ...μύριζε από τις προηγούμενες εβδομάδες, αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα, καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague προσανατολίζεται σε αθώωση της Κέρκυρας.
Πηγή: sdna.gr
Σκάνδαλο 1ου μεγέθους: Πάει για αθώωση η Κέρκυρα!

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague, η οποία συνεδριάζει σήμερα, αναμένεται με ψήφους 2-1 να αθωώσει την Κέρκυρα, παρότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε κρίνει ομόφωνα πως η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΟΚ Κέρκυρα ήταν εικονική και είχε εισηγηθεί τον υποβιβασμό ή την αποβολή της από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, για παράβαση της παραγράφου 12 του άρθρου 69 του ν. 2725/99.

Η Πειθαρχική Επιτροπή του Συνεταιρισμού έχει ήδη συνεδριάσει δύο φορές ...ψάχνοντας παραθυράκι αθώωσης της Κέρκυρας, ακολουθώντας το αντίστοιχο παράδειγμα της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να βγάλει λάδι τη Βέροια (μετά την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα), στη γνωστή υπόθεση του αγώνα με τον Ολυμπιακού, που θεωρούν «στημένο» εισαγγελέας και ανακριτής.

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο...

Διαβάστε ακόμη...