«Προτεραιότητά μου το εξωτερικό» (audio)

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Λεβερκούζεν, Κώστας Σταφυλίδης, και μίλησε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Προτεραιότητά μου το εξωτερικό» (audio)

Επίσης, αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, αλλά και για την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Που θα ήθελε να παίξει: «Όπου είναι καλύτερα, εκεί που θα παίζω. Στον ΠΑΟΚ φυσικά και είναι καλά, αλλά θα προτιμήσω το εξωτερικό αν έρθει. Όσο μπορώ και έχω τη δυνατότητα, θελώ να αγωνίζομαι στο εξωτερικό».

Για το μέλλον του: «Δε μπορώ να σκεφτώ τόσο μετά. Μπορεί να μείνω στη Λεβερκούζεν, μπορεί να έρθει κάτι άλλο. Δεν ξέρω κάτι ακόμα, Υπάρχει και περίπτωση πώλησης.»

Για τις κρούσεις από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Κρούσεις δε θα έλεγα, δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο. Αυτά τα κοιτάει ο μάνατζερ μου. Στην Ελλάδα κάποια σάιτ γράφουν κάτι χαζομάρες του τύπου πως δεν υπολογίζομαι από τον προπονητή. Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Δεν γνωρίζω για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά ήμουν ξεκάθαρος σε αυτό το θέμα. Μετά από 1-2 μήνες μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα, αλλά τώρα δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι τέτοιο».

Για την καλή σχέση που έχει με τον Γιώργο Σαββίδη: «Εχει καλή σχέση με όλους όχι μόνο με μένα. Φαίνεται ως είναι τέτοιος άνθρωπος».

Γνωρίζει για την περιθωριοποίηση του Ρατς: «Ναι, το έμαθα. Αυτό είναι επιλογή του προπονητή και διοίκηση. Ακουσα ότι ίσως δεν είναι και αγωνιστικοί οι λόγοι. Ο Ρατς είχε μια καλή παρουσία. Στον ΠΑΟΚ έχουν αλλάξει πολλά, ο προπονητής προσπαθεί να επιβάλλει την πειθαρχία και έτσι πρέπει. Αυτός ξέρει τι θέλει από τον κάθε παίκτη».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι νωρίς να πούμε κάτι. Κάθε χρόνο ξεκινάμε με ενθουσιασμό και απογοητευόμαστε. Μακάρι να πέτυχει φέτος, γιατί αυτή η ομάδα αξίζει να πέτυχει κάτι παραπάνω».

Αγγλία η Γερμάνια: «Μου αρέσει πολύ το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι το πιο δυνατό πρωτάθλημα στον κόσμο. Δεν έχουν βέβαια τεράστια διαφορά τα δύο πρωταθλήματα, η μπάλα κινείται γρήγορα οι παίκτες είναι πολύ δυνατοί. Λίγο καλύτερα είναι στην Αγγλία»

Για την Εθνικη: «Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Φταίμε και εμείς οι ποδοσφαιριστές για τα αποτελέσματα. Ειδικά οι ήττες από τα Νησιά Φερόε είναι ντροπή για ποδοσφαιριστές του επιπέδου μας. Δε θέλω να υποτιμήσω τους αντιπάλους μας, ήταν φιλότιμοι αλλά είναι παίκτες πολύ χαμηλότερου επιπέδου. Εύχομαι να γίνει το καλύτερο και να επιστρέψει η Εθνική στις επιτυχίες.

Ακούστε όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...