Τα εισιτήρια της ρεβάνς με Σπάρτακ

Από inpaok.com: Επαφές με τους επιτελείς της Σπάρτακ Τρνάβα έχουν οι επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το θέμα των εισιτηρίων των δυο αγώνων για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League.
Πηγή: inpaok.com
Τα εισιτήρια της ρεβάνς με Σπάρτακ

Οι Σλοβάκοι ζήτησαν 100 εισιτήρια για τον αγώνα της Τούμπας ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε το μάξιμουμ των εισιτηρίων που μπορούν να τις διατεθούν για τον επαναληπτικό.

Όπως είναι γνωστό η ρεβάνς με την Σπάρτακ Τρνάβα θα γίνει στο «Štadión FC ViOn» της Ζλάτε Μόραβτσε, μια πόλης που απέχει περίπου 75 χιλιόμετρα ανατολικά της Τρνάβα και περίπου 122 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Μπρατισλάβα, όπου αναμένεται να παραμείνει ο κύριος όγκος των φίλων του ΠΑΟΚ. Υπολογίζεται ότι οι Σλοβάκοι θα διαθέσουν έναν αριθμό 400 εισιτηρίων περίπου. Αριθμός που θεωρείται ικανοποιητικός για να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων του Δικεφάλου που θεωρείται δεδομένο ότι θα εκδράμουν -κυρίως οδικώς- για την Σλοβακία.

Στο Štadión FC ViOn, χωρητικότητας μόλις 3.787 θέσεων έγιναν και οι αγώνες με την Ολίμπικ Σαράγεβο και την Λίνφιλντ για τις δύο προηγούμενες φάσεις του Europa League.

Το ευχάριστο για τον ΠΑΟΚ είναι πως ούτε το γήπεδο των 3.787 θέσεων γέμισε στα δύο προηγούμενα ματς της Σπάρτακ στην Ευρώπη, καθώς και το καλοκαίρι κρατάει τους Σλοβάκους μακριά από το γήπεδο.

Διαβάστε ακόμη...