Έξι υποψήφοι χορηγοί και μια έκπληξη

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά έξι υποψήφιοι χορηγοί για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ... Ο Μάνος Μαλελής έκανε τα ραντεβού του την Δευτέρα στην Αθήνα, αλλά μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις.
Πηγή: basketplus.gr
Έξι υποψήφοι χορηγοί και μια έκπληξη

"Μέχρι την επόμενη Πέμπτη θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις" έλεγε στο Basketplus ο Μάνος Μαλελής, προσθέτοντας,,, "Το κλίμα είναι καλό, θα έχουμε αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε". Ουσιαστικά υπάρχουν έξι υποψήφιοι χορηγοί εκ των οποίων οι τρεις ενδιαφέρονται για χορηγία φανέλας, Οι δύο που προστέθηκαν αφορούν εταιρία κατασκευών, άλλη μια φωτιστικών με ενδιαφλςερον για τα λεντ στο Παλατάκι και μια χορηγία έκπληξη με ενδιαφέρομενους της οποίας θα γίνει επαφή την Τρίτη 28/7.

Έγινε κρούση στον εξωδιοικητικό παράγοντα του ΠΑΟΚ από εταιρία που έχει σχέση με τον αθλητισμό. "Περιμένουμε τα οικονομικά δεδομένα όσων ενδιαφέρονται για κεντρική χορηγία φανέλας" έλεγε ο κ. Μαλελής που έχει πάρει ζεστά το όλο θέμα. Μάλιστα από τα αποτελέσματα των δικών του προσπαθειών θα εξαρτηθούν και οι κινήσεις των ανθρώπων της ομάδας για τις 4 περιπτώσεις Αμερικανών που "κυνηγούν". Και όσο τα χορηγικά δεδομένα δεν εξελίσσονται, τα ραντεβού στο Παλατάκι δεν θα έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα, αφού στον ΠΑΟΚ περιμένουν από υποψήφιους στόχους να ρίξουν τα κασέ τους. 

Διαβάστε ακόμη...