Το ξανασκέφτεται ο Ρούντνεβς

Από thessports.gr: Πριν από μερικές ημέρες ο Αρτιόμς Ρούντνεβς σε δηλώσεις του είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Όπως είπε, ήθελε να παραμείνει στο Αμβούργο και να διεκδικήσει την... ευκαιρία του.
Πηγή: thessports.gr
Το ξανασκέφτεται ο Ρούντνεβς

Ωστόσο σύμφωνα με τον ατζέντη του αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «Morgen Post», ο Άλεν Αουγκούστιντσιτς αποκάλυψε πως είχε επικοινωνία με τον προπονητή της γερμανικής ομάδας, Μπρούνο Λαμπαντία, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι ο πελάτης του δεν υπολογίζεται και πως αν παραμείνει δεν πρόκειται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
«Ο Ρούντι ξέρει ότι δεν έχει μέλλον στο Αμβούργο. Και γνωρίζει ότι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Τα αγωνιστικά προσόντα του δεν τους ενδιαφέρουν πλέον», είπε αρχικά ο Αουγκούστιντσιτς.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Υπήρχαν ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον. Αλλά ο Αρτιόμς ήθελε να μείνει στο Αμβούργο. Άλλωστε το δήλωσε κιόλας. Τώρα βλέπει κάποιες από αυτές τις ομάδες με διαφορετικό τρόπο. Ο Αρτιόμς σκέφτεται πως θα αντιμετωπίσει τη νέα κατάσταση».
Επί της ουσίας αυτό σημαίνει πως ενδεχόμενως να βλέπει πλέον με διαφορετικό μάτι το ενδιαφέρον που έδειξε ο ΠΑΟΚ μέσω του Φρανκ Άντερσεν, όπως τουλάχιστον είχε δηλώσει ο ίδιος ο παίκτης. Το θέμα είναι αν πλέον ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Λετονό επιθετικό...
Δείτε το σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...