Ενδείξεις για μια «καυτή» Τούμπα

Από metrosport.gr: Στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης με την Λοκομοτίβα ο κόσμος του Δικεφάλου διέψευσε όλους εκείνους που περίμεναν να μην βρεθεί στην Τούμπα.
Πηγή: metrosport.gr
Ενδείξεις για μια «καυτή» Τούμπα

Περισσότεροι από 14.000 ήταν στο γήπεδο την ώρα της σέντρας.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί μεθαύριο στις 20:00 όταν ο Νορβηγός διαιτητής θα σφυρίζει την έναρξη του αγώνα απέναντι στην Σπαρτάκ. Μπορεί η ομάδα να μην έχει κάνει μεταγραφές που πάντα στο ποδόσφαιρο είναι ισχυρό κίνητρο και δέλεαρ για κάθε οπαδό, μπορεί να παρουσιαστεί με τους ίδιους ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο, αλλά όλα τα παραπάνω δεν κρατούν μακριά τον κόσμο από το γήπεδο. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θέλουν να δουν την ομάδα τους και φέτος στους ομίλους του Europa League και έτσι θέλουν να την βοηθήσουν απέναντι στους Σλοβάκους.

Από χθες πωλούνται τα εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα και αρκετοί φίλοι βρέθηκαν στα εκδοτήρια της Τουμπας για να πάρουν το εισιτήριο τους. Η πώληση των εισιτηρίων αναμένεται να κορυφωθεί την Πέμπτη κα μέχρι την έναρξη του αγώνα, εικόνα που ζήσαμε και την περασμένη εβδομάδα, ανήμερα του αγώνα με την Λοκομοτίβα. Αυτή τη φορά η θύρα 8 θα φιλοξενήσει τους οπαδούς της Σπάρτακ και θα είναι κλειστή για τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε ότι για τους κατόχους διαρκείας της νέας σεζόν, η είσοδος την Πέμπτη θα γίνεται με το καρτελάκι τους και δε θα χρειαστεί να αγοράσουν εισιτήριο του αγώνα. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στον αγώνα με την Λοκομοτίβα.

Διαβάστε ακόμη...