Πόσο θα κοστίσουν οι αποδεσμεύσεις στον ΠΑΟΚ!

Από metrosport.gr: Το εύκολο είναι να μπεις σε μία διαδικασία ενημέρωσης των παικτών που δεν υπολογίζονται παρότι έχουν συμβόλαιο. Το δύσκολο είναι να βρεθεί η λύση στο οικονομικό.
Πηγή: metrosport.gr
Πόσο θα κοστίσουν οι αποδεσμεύσεις στον ΠΑΟΚ!

Για την περίπτωση Νομπόα δεν υπάρχει θέμα, αφού έχει βρεθεί ομάδα που θα καλύψει το συμβόλαιό του άρα ο ΠΑΟΚ δεν έχει χασούρα. Στη περίπτωση του Ράζβαν Ρατς τα πράγματα είναι δύσκολα αφού έχει και άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο, αλλά και αυτό είναι αρκετά μεγάλο. Ο Ρουμάνος πάντως έχει μαζέψει αρκετά χρήματα από το ποδόσφαιρο και η διάθεσή του δεν είναι πολύ αρνητική. Κάπου στις 200 χιλιάδες θα βρεθεί λύση.

Για τον Μάρτενς, η κατάσταση είναι σύνθετη αφού και 650 χιλιάδες συμβόλαιο έχει, αλλά και δεν μπορεί να βρει τίποτα πάνω από 200 χιλιάδες. Εδώ αν η αποζημίωση πάει στις 100 χιλιάδες ευρώ θα είναι επιτυχία. Στη περίπτωση του Περέιρα, υπάρχει ένταση και μάλλον δεν μπορεί να βρει ομάδα να του δίνει τα χρήματα του ΠΑΟΚ. Υπολογίζεται η χασούρα κάπου στα 200 χιλιάρικα.

Για τον Γκολάσα που επιστρέφει μάλλον στο Ισραήλ, η αποζημίωση αναμένεται να κλείσει κάπου στα 100 χιλιάρικα. Υπολογίζεται μαζί με τους φόρους, οι πέντε αποδεσμεύσεις να κλείσουν στο ένα εκατ. ευρώ και με τον ΠΑΟΚ να γλιτώνει κοντά στα 4,5εκατ.

Διαβάστε ακόμη...