Προχωράει για τον Ροντρίγκες

Από novasports.gr: Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μετεγγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες στον ΠΑΟΚ, καθώς ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: novasports.gr
Προχωράει για τον Ροντρίγκες

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μετεγγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες στον ΠΑΟΚ, καθώς ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη. Ο Αφρικανός φέρεται να συνοδεύεται μαζί με τους εκπροσώπους του, προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τον «Δικέφαλο» του Βορρά, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής δεσμεύεται έως το 2018 με την Έλτσε, όμως ο ίδιος υποστηρίζει πως μπορεί να μείνει ελεύθερος, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του.

Από εκεί και πέρα, στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ο μάνατζερ του Πέλκα προκειμένου να υπογραφεί το νέο συμβόλαιο συνεργασία του νεαρού παίκτη. Την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ περιμένουν τους εκπροσώπους της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για να τελειώσει θετικά το θέμα του Λούκας Πέρεθ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αναμένεται να παραχωρηθεί στην ομάδα της Γαλικίας, με κανονική μετεγγραφή.

Διαβάστε ακόμη...