Απόσυρση πρότασης του ΟΠΑΠ για την χορηγία στην Super League

Από soccerplus.gr: Σε ρήξη φέρονται να οδηγούνται οι σχέσεις του ΟΠΑΠ με την Super League, αφού ο οργανισμός αποφάσισε να προχωρήσει σε απόσυρση της πρότασης για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος και θα συζητήσει με κάθε ομάδα ξεχωριστά.
Πηγή: soccerplus.gr
Απόσυρση πρότασης του ΟΠΑΠ για την χορηγία στην Super League

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» η απόφαση αυτή πάρθηκε ελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (24/07) μετά την επιστολή της διοργανώτριας αρχής στην οποία γινόταν γνωστό ότι απορρίπτεται η πρόταση που είχε καταθέσει ο οργανισμός.

Υπενθυμίζεται πως ο ΟΠΑΠ είχε μοιράσει σε τρείς κλίμακες τα χρήματα που θα κατέβαλε στις ΠΑΕ της Λίγκας για τη διαφήμιση στις φανέλες τους, εφόσον καταλήγαν σε συμφωνία. Στον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ έδινε 1,8 εκατ. Ευρώ, στον Αστέρα Τρίπολης, τον Ατρόμητο, τον Ηρακλή, τον Παναιτωλικό, την Ξάνθη και τον ΠΑΣ Γιάννινα προσέφερε 350.000 ευρώ και στην Βέροια, τον Πανιώνιο, τον Πλατανιά, τον Πανθρακικό, την Κέρκυρα και την Καλλονή από 200.000 ευρώ.

Η σούμα βγάζει το ποσό των 10,5 εκατ. Ευρώ. Αν σε αυτό το ποσό προσθέσουμε και τα 6 εκατ. Ευρώ της χορηγίας του πρωταθλήματος, τότε ο ΟΠΑΠ έδινε συνολικά στις ΠΑΕ 16,5 εκατ. Ευρώ. Επιδίωξη του Γ. Μποροβήλου ήταν να ανεβάσει το συνολικό τίμημα στα 18-19 εκατ. Ευρώ, καθώς οι ΠΑΕ θεώρησαν μη ικανοποιητική την πρόταση του οργανισμού.

Πλέον ο οργανισμός προτίθεται να ξεκινήσει συζητήσεις με την κάθε ομάδα ξεχωριστά ώστε να συνάψει ατομικά συμβόλαια χορηγίας, τα οποία θα έχουν ανταποδοτικό ενδιαφέρον για την εταιρεία.

Διαβάστε ακόμη...