Τι (δεν) έκαναν τα «μαύρα πρόβατα» του ΠΑΟΚ (vids+pics)

Από gazzetta.gr: Ο Τούντορ έδιωξε Περέιρα, Ρατς, Μάρτενς, Νομπόα και Γκολάσα και το gazzetta.gr θυμίζει το λόγο που φεύγουν αλλά και τι έκαναν όσο έμειναν στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: gazzetta.gr
Τι (δεν) έκαναν τα «μαύρα πρόβατα» του ΠΑΟΚ (vids+pics)

Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν... σηκώνει πολλά - πολλά. Το έδειξε... δείχνοντας την πόρτα της εξόδου στον Φακούντο Περέιρα για πειθαρχικό παράπτωμα. Το έδειξε επίσης και με τους Ρατς, Γκολάσα, Νομπόα και Μάρτενς.

Τι έκαναν και τι όχι οι... αποχωρήσαντες; Το gazzetta.gr θυμίζει.

Εγιάλ Γκολάσα

Η ισοπαλία με τον ΠΑΣ στις 26/4 ήταν και το τελευταίο ματς του Γκολάσα με τον ΠΑΟΚ. Η πόρτα της εξόδου για τον Ισραηλινό είχε ανοίξει από τότε και ο Τούντορ του την έκλεισε μια και καλή. Τι έκανε; Καλή ερώτηση. Πέρα από το ότι παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μάι, μάλλον τίποτα άλλο άξιο αναφοράς.

Φεύγει γιατί δεν βοήθησε και γιατί δεν υπήρχε η πίστη ότι θα βοηθήσει. Ο ίδιος θέλει να το γάμο του στο Ισραήλ κι ο ΠΑΟΚ, ανακουφισμένος από αυτή την εξέλιξη του προσφέρει με όλη του την καρδιά το διαζύγιο.

Συμμετοχές: 33
Super League: 24
Europa League: 6
Κύπελλο Ελλάδας: 3
Χρόνος συμμετοχής: 1.882'
Γκολ: -
Ασίστ: -

Μάαρτεν Μάρτενς

Θα έχουμε να θυμόμαστε από τον Βέλγο τα δύο του γκολ στο Europa League απέναντι σε Ζίμπρου και Φιορεντίνα. Τίποτα άλλο. Πολλά λεφτά για έναν παίκτη που προσέφερε στον ΠΑΟΚ, ίσως κάτι παραπάνω, από εσάς που διαβάζετε το κείμενο.

Φεύγει γιατί δεν... γέμισε το μάτι ούτε του Τούντορ. Αν ρώτησε και στην Σερκλ Μπριζ που πήγε δανεικός τότε η απόφαση του Κροάτη θα πάρθηκε άμεσα. Και στην χώρα του ο 31χρονος δεν έδειξε... ποτέ τον παίκτης της Αλκμααρ.

2013-2014

Super League: 5
Κύπελλο: 2
Europa League: 2
ΓΚΟΛ: 1
Ασίστ: -
Χρόνος Συμμετοχής: 454

*Ό,τι έκανε με ΠΑΟΚ μόνο.

2014-2015

Συμμετοχές: 15
Super League: 8
Europa League: 5
Κύπελλο Ελλάδας: 2
ΓΚΟΛ: 2
Ασιστ: -
Χρόνος συμμετοχής: 510'

Ράζβαν Ρατς

Πολύ χρήσιμος πέρυσι. Ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, για πολλούς, στο ξεκίνημα της σεζόν. Μοίραζε γκολ, σκόραρε... τα έκανε όλα από την αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια χάθηκε κι αυτός μέσα στη μετριώτητα έως πολύ κακή συνολική εικόνα της ομάδας.

Φεύγει γιατί ο Τούντορ ρώτησε για τον παίκτη και αυτά που έμαθε δεν ήταν και πολύ καλά. Ο Ρουμάνος μπακ δημιουργούσε προβλήματα στην ομάδα και ο νέος τεχνικός της ομάδας δεν θέλει να ρισκάρει την ηρεμία στα αποδυτήριά του. Ο λόγος που φεύγει σίγουρα δεν είναι αγωνιστικός, παρόλο που είναι στο 34ο έτος της ηλικίας του θα μπορούσε να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση.

Συμμετοχές: 39
Super League: 25
Europa League: 7
Κύπελλο Ελλάδας: 2
ΓΚΟΛ: 3
Ασίστ: 8
Χρόνος Συμμετοχής: 3.099'

Κριστιάν Νομπόα

Ήρθε πέρυσι το Γενάρη, υπογράφοντας συμβόλαιο 2,5 ετών. Το όνομά του έκανε... θόρυβο, αλλά η παρουσία του στην χώρα μας προκαλούσε θαυμασμό μόνο αν αναφερόμασταν στην κατά κοινή ομολογία εντυπωσιακή σύζυγό του.

Φεύγει γιατί δεν έδειξε τον ηγετικό χαρακτήρα που περίμεναν να δουν στον ΠΑΟΚ. Γιατί κανείς δεν θέλει να ακούει από τον παίκτη του ότι «είμαι περαστικός από τη Θεσσαλονίκη». Και άντε και τον ακούς, όταν πρέπει να τον πληρώσεις κιόλας... πάει πολύ. Νομπόα θα μας λείψεις. Για τη σύζυγό σου και μόνο.

Συμμετοχές: 17
Super League: 14
Play off: 3
ΓΚΟΛ: 2
Ασίστ: 1
Χρόνος Συμμετοχής: 1.384'

Φακούντο Περέιρα

Μία άκρως ποιοτική λύση, που δεν θα ήθελε να Χάσει ο ΠΑΟΚ. Βοήθησε αρκετά τον ΠΑΟΚ πέρυσι - ειδικά όσο η ομάδα ήταν στα καλά της. Το γκολ του στο «Καραϊσκάκης» ίσως το πιο σημαντικό από τα 13 που σκόαραρε πέρυσι με τη φανέλα του «δικέφαλου του Βορρά».

Φεύγει γιατί ο Τούντορ θέλει... καλά και υπάκουα παιδιά στην ομάδα. Το επεισόδιο με τις καλαμίδες δεν πέρασε στο... ντούκου.Από τη στιγμή που ο παίκτης εμφανίστηκε αμετάπειστος και δεν πλήρωσε το πρόστιμο που του έχει καταβληθεί για πειθαρχικό παράπτωμα, το γυαλί ράγισε και έτσι οι δυο πλευρές χωρίζουν τους δρόμους τους.

Συμμετοχές: 42
Super League: 30
Κύπελλο: -
Play off: 6
Europa League: 6
ΓΚΟΛ: 13
Ασίστ: 5
Χρόνος Συμμετοχής: 2.993'

 

Διαβάστε ακόμη...