Ψάχνει ομάδα ο Ρούντνεβς

Από inpaok.com: Ο Αρτιόμς Ρούντνεβς ήταν μια περίπτωση, όπως είχε γράψει το INPAOK, που εύκολα ο Φρανκ Αρνεσεν θα συζητούσε ξανά, έστω κι αν ο Λετονός «άναψε κόκκινο» στο πραγματικό ενδιαφέρον του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ για ένα από τα αγαπημένα του παιδιά στο Αμβούργο.
Πηγή: inpaok.com
Ψάχνει ομάδα ο Ρούντνεβς

Μπορεί να υπάρξει αλλαγή δεδομένων; Οι Πολωνοί, που ασχολούνται με την υπόθεση του Ρούντνεβς λόγω της μεγάλης καριέρας του με τη Λεχ Πόζναν, θεωρούν ότι ο Λετονός επιθετικός δεν πρόκειται να βρει εύκολα το 1,5 εκατομμύριο ευρώ με το οποίο αμειβόταν από το Αμβούργο.

Όπως αναφέρει πολωνική ιστοσελίδα από την στιγμή που ο Μπρούνο Λαμπαντία του ανακοίνωσε το Σάββατο, ότι «δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του» αρκετές πολωνικές ομάδες, όπως η Κρακοβία, ενδιαφέρθηκαν, αλλά η ετήσια αποζημίωση του είναι απαγορευτική. Εξαίρεση; Ο ΠΑΟΚ!

Οι Πολωνοί γνωρίζοντας τα οικονομικά του ΠΑΟΚ θεωρούν πως η ελληνική ομάδα μπορεί να δελεάσει τον Ρούντνεβς, ο οποίος πάντως έχει αρνηθεί την πρότασή της με τον ΠΑΟΚ να κοιτάει ζεστά άλλη περίπτωση.

Διαβάστε ακόμη...