Ροντρίγκες ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ!

Σε συνέχεια του προηγούμενου αποκλειστικού ρεπορταζ μας, το INPAOK σας ενημερώνει ποιος είναι ο Αφρικανός άσος με κοινοτικό διαβατήριο με τον οποίο βρίσκεται κοντά ο Δικέφαλος. Πρόκειται για τον ακραίο επιθετικό της Έλτσε, Γκάρι Ροντρίγκες. Από inpaok.com: Ο ικανός εξτρέμ δεν έχει μείνει ακόμα ελεύθερος από την ισπανική ομάδα, ωστόσο υπάρχει ένας όρος στο συμβόλαιο του, τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει για να πάρει την ελευθέρας του. Μάλιστα έχει γίνει ήδη σχετικό αίτημα από την πλευρά του παίκτη στην UEFA.
Πηγή: inpaok.com
Ροντρίγκες ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ!

Ο Γκάρι Ροντρίγκες, γεννήθηκε στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας στις 27 Νοεμβρίου του 1990. Η καταγωγή του είναι από το Πράσινο Ακρωτήρι όπου έκανε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε ερασιτεχνικές ομάδες της χώρας του.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός προτίμησε να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της χώρας καταγωγής του, παρότι έχει Ολλανδική υπηκοότητα.

Με την φανέλα του Πράσινου Ακρωτηρίου έχει εννιά εμφανίσεις και δύο γκολ.

Ο 25χρονος αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ολλανδική Ντε Χααγκ, προτού μετακομίσει στην Βουλγαρία για λογαριασμό της Λέφσκι Σόφιας, με την φανέλα της οποίας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις σκοράροντας 21 γκολ σε 47 εμφανίσεις, ενώ είχε και 14 ασίστ.

Οι εμφανίσεις του Ροντρίγκες στην Βουλγαρία προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Έλτσε η οποία δαπάνησε μισό εκατομμύριο ευρώ για να τον κάνει δικό της. Ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα της ισπανικής ομάδας, τον σπρώχνουν προς την πόρτα της εξόδου, με τον ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος να κάνει δικό του τον διεθνή με την εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου.

Ο Φράνκ Άρνεσεν γνωρίζει τον παίκτη, καθώς έχει συλλέξει τις πληροφορίες του από την Ολλανδία, με τον Δανό αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου, να αρέσκεται σε τέτοιου είδους μεταγραφές, δηλαδή νεαρούς ποδοσφαιριστές με μεταπωλητική αξία.

Διαβάστε ακόμη...