Σενάρια από την Τουρκία…

Από thessports.gr: Mεταγραφικά σενάρια που αφορούν τον ΠΑΟΚ προκύπτουν παντού!
Πηγή: thessports.gr
Σενάρια από την Τουρκία…

Στην Τουρκία, όπου ο Φρανκ Άρνεσεν έχει διασυνδέσεις κυκλοφόρησε τον τελευταίο καιρό ότι υπήρχαν δύο περίπτωσεις, που απασχόλησαν τον ΠΑΟΚ.

Ο ένας ήταν ο 21χρονος Πορτογάλος ακραίος επιθετικός, Μπρουμά, ο οποίος ανήκει στη Γαλατασαράι. Προ ημερών, όμως, δόθηκε δανεικός στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία φέρεται να πλήρωσε και ενοίκιο 1,5 εκατομμύριο!

Ο δεύτερος ήταν ο 28χρονος Κέβιν Κονστάν, ο Γάλλος με καταγωγή από τη Γουϊνέα, επιτελικός χαφ (κατά το κοινώς λεγόμενο, δεκάρι) της Τράπζονσπορ. Ο Κονστάν έπαιξε στη Μίλαν, η οποία τον πούλησε πέρσι το καλοκαίρι στην Τράπζονσπορ με 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι σε πτωτική πορεία, πέρσι έπαιξε λίγα παιχνίδια στην τουρκική ομάδα, καθώς στον δεύτερο γύρο μπήκε σε καραντίνα από τη διοίκηση.

Δεν είναι πάντως από τις απλές περιπτώσεις, καθώς στην Τουρκία έχει συμβόλαιο πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και το συμβόλαιό του λήγει το 2018.

Δεν είναι γνωστό αν οι δύο αυτοί παίκτες απλά προτάθηκαν στον Άρνεσεν ή πράγματι τον απασχόλησαν, και σε ότι αφορά τον Κονστάν, τον απασχολεί ακόμη.

Γεγονός είναι ότι ο μάνατζερ του Άρνεσεν είναι Τούρκος, σε μανατζερικούς κύκλους κυκλοφόρησε πως πριν καταλήξει στον Τούντορ, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είχε ασχοληθεί και με έναν Τούρκο προπονητή, πιθανότατα με έναν πρώην προπονητή της Μπούρσασπορ.

Αυτά λένε στην Τουρκία...

Διαβάστε ακόμη...