Ο Όλσεν μπορεί να πείσει τον Τοϊβόνεν

Από paokrevolution.net: Πριν από μερικές μέρες, στην Ολλανδία, ο Άρνεσεν είχε κάνει αναφορά στον Όλσεν στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα να πείσει καλούς παίκτες να συμφωνήσουν με τον ΠΑΟΚ. "Ο Όλσεν σε μια καλή ηλικία και έτοιμος να πάρει τη θέση του βασικού στην Εθνική Σουηδίας, επέλεξε τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paokrevolution.net
Ο Όλσεν μπορεί να πείσει τον Τοϊβόνεν

Αυτό είναι ένα καλό επιχείρημα για εμάς για να πειστούν καλοί παίκτες να συμφωνήσουν με την ομάδα και να ξεχάσουν όλα όσα ακούν για την Ελλάδα". Ο Σουηδός τερματοφύλακας αναμένεται να είναι και αυτός που θα πείσει τον συμπατριώτη του να δεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ. Η αναφορά μας στον Όλα Τοϊβόνεν που δεν ταξίδεψε με την Ρεν στην Σκωτία για το φιλικό με την Σέλτικ. Γνωρίζει ότι δεν υπολογίζεται από τη γαλλική ομάδα. Στα 29 του χρόνια, είναι η ιδανική λύση για τον Άρνεσεν ώστε ο ΠΑΟΚ να ενισχυθεί στην επίθεση.

Ο Δανός γνωρίζει από την άλλη ότι ζεστά ενδιαφέρεται για τον παίκτη και η Σάντερλαντ. Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει τη διάθεση να επενδύσει πάνω στον ποδοσφαιριστή καλύπτοντας και τις οικονομικές του απαιτήσεις. Ο Όλσεν από την πλευρά του είναι εκείνος που θα διαβεβαιώει τον Τοϊβόνεν, ότι ο ΠΑΟΚ είναι "τράπεζα", ότι όλα στην Θεσσαλονίκη κυλούν ομαλά και ότι μπορεί να ευχαριστηθεί το ποδόσφαιρο και την Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...