Λεφτά, λεφτά, λεφτά πεταμένα…

Από thessports.gr: O ΠΑΟΚ ενημέρωσε σήμερα τρεις παίκτες του ότι δεν υπολογίζονται, πλέον, και πρέπει να αποχωρήσουν...
Πηγή: thessports.gr
Λεφτά, λεφτά, λεφτά πεταμένα…

Μάρτενς, Ρατς και Γκολάσα πρέπει να... αδειάσουν την γωνία, αφού δεν πρόκειται να ξαναπαίξουν και μέχρι να αποφασίσουν να φύγουν, θα προπονούνται με την Κ20.

Πρόκειται για παίκτες, για τους οποίους ξοδεύτηκαν χρήματα, και μάλιστα πολλά χρήματα. Ούτε αυτά έπιασαν τόπο και μάλιστα για να φύγουν αυτοι οι παίκτες, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να "ξηλωθεί" κι άλλο.

Για τον Ρατς, είναι γνωστό ότι όταν ήρθε υπέγραψε συμβόλαιο 620 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο για δύο χρόνια, και μέσα στη σεζόν έγινε επέκταση για έναν χρόνο ακόμη με μειωμένες αποδοχές.

Αν ο Ρουμάνος θελήσει να πατήσει πάνω στο συμβόλαιό του, για τα επόμενα δύο χρόνια έχει να πάρει περίπου 850 χιλιάδες ευρώ συνολικά. Με πόσα θα συμβιβαστεί να φύγει, θα φανεί.

Σε ότι αφορά τον Μάρτενς, ο Βέλγος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2014 από την Άλκμααρ, έξι μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό του. Ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να δώσει στους Ολλανδούς 200 χιλιάδες ευρώ για να τον πάρει πριν τη λήξη του συμβολαίου του και στον ίδιο συμβόλαιο με 650 χιλιάδες ευρώ το χρόνο, συν τα μπόνους.

Ο Μάρτενς έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμη και πρέπει να πάρει 650 χιλιάδες ευρώ. Λογικά, ο ΠΑΟΚ θα καλύψει τη διαφορά του συμβολαίου που θα βρει για να φύγει...

Όσο για τον Γκολάσα;

Ο Ισραηλινός αποκτήθηκε από την Μακάμπι Χάιφα, με τον ΠΑΟΚ να πληρώσει 160 χιλιάδες ευρώ υπεραξία στους Ισραηλινούς. Το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ προέβλεπε αποδοχές περίπου 300 χιλιάδες ευρώ το χρόνο και ισχύει για άλλα δύο χιόνια...

Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά, τον Σαββίδη θα τον πιάνει τρέλα, αλλά...

Διαβάστε ακόμη...