Περίεργες φήμες για Ράμος

Από thessports.gr: O Άλφρεντ Φινμπόγκασον έκλεισε στον Ολυμπιακό, κι ο Γιώργος Σαββίδης είναι της άποψης ότι ο Ισλανδός δεν είναι κάτι σπουδαίο, απεναντίας σπουδαίος θα είναι ο επιθετικός που κυνηγάει να κλείσει ο ΠΑΟΚ...
Πηγή: thessports.gr
Περίεργες φήμες για Ράμος

Το ποιος θα είναι αυτός, το ξέρει μόνο ο Φρανκ Άρνεσεν, ο Ιγκόρ Τούντορ και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζονται, στην Γερμανία πάντως κυκλοφόρησε μια φήμη, που ίσως εμπλέκει τον ΠΑΟΚ στην υπόθεση του Κολομβιανού επιθετικού της Ντόρτμουντ, Αντριάν Ράμος.
Από την Γερμανία προκύπτει ότι ο Κολομβιανός απασχολεί μια ομάδα από την Ελλάδα κι αυτή δεν μπορεί να είναι ο Ολυμπιακός, που έκλεισε τον Φινμπόγκασον.

Ως σενάριο για τον ΠΑΟΚ δεν φαίνεται πολύ πιθανό, για πολλούς λόγους, άλλωστε τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι μικρότερα της περίπτωσης Φινμπόγκασον, που είχαν φανεί "εξωπραγματικά" στον ΠΑΟΚ.
Τον Ράμος τον αγόρασε η Ντόρτμουντ από την Χέρτα πέρσι το καλοκαίρι με 9,5 εκατομμύρια ευρώ, ελπίζοντας να βοηθήσει να καλυφθεί το κενό από την αποχώρηση του Λεβαντόφσκι.

Ο Κολομβιανός, που προέρχονταν από μια πολύ καλή χρονιά με την Χέρτα (16 γκολ – 8 ασίστ σε 32 αγώνες), δεν τα κατάφερε στο Ντόρτμουντ. Πέρσι είχε μόλις 18 συμμετοχές με 2 γκολ (κάποιες ολιγόλεπτες ως αλλαγή), καθώς στον πρώτο γύρο δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Κλοπ, και στον δεύτερο τραυματίστηκε στον αστράγαλο, έμεινε τρεις μήνες έξω, και μόλις αυτή την εβδομάδα έκανε και πάλι προπόνηση.

Η επένδυση ήταν αποτυχημένη για την Ντόρτμουντ, αλλά από την ώρα που δαπάνησε τόσα χρήματα για τον Ράμος, είναι λογικό να θέλει να μειώσει τη χασούρα, εφόσον αποφασίσει να τον παραχωρήσει, είτε με πώληση, είτε με δανεισμό.

Διαβάστε ακόμη...