Πλέι οφ Γιουρόπα Λιγκ : Τι περιμένει τον ΠΑΟΚ

Από thessports.gr: Όπως όλα δείχνουν, ο ΠΑΟΚ θα πάει με το ίδιο ρόστερ στα παιχνίδια με την Σπάρτακ Τρνάβα, και είναι τυχερός, καθώς ο επόμενος αντίπαλός του, δεν είναι δα και πιο ισχυρός από την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ...
Πηγή: thessports.gr
Πλέι οφ Γιουρόπα Λιγκ : Τι περιμένει τον ΠΑΟΚ

Πάνω – κάτω, είναι στο ίδιο επίπεδο.
Στον επόμενο γύρο, στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, που θα γίνουν 20 και 27 Αυγούστου, τα πράγματα δυσκολεύουν, αλλά λογικά ως τότε ο ΠΑΟΚ θα έχει κάνει τις μεταγραφές του κι ο Τούντορ θα προλάβει να αφομοιώσει τους καινούριους παίκτες στην ομάδα του...
Τι θα βρει, όμως, μπροστά του ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, εφόσον αποκλείσει και τους Σλοβάκους;
Κατ΄ αρχήν, οι πιθανοί αντίπαλοι δεν είναι ακόμη δεδομένοι, καθώς όλοι θα προκύψουν από τον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ θα πέσουν στο Γιουρόπα, και αυτοί που θα αποκλειστούν από τον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με δεδομένο ότι θα περάσουν όλοι οι ισχυροι από το Γιουρόπα και θα αποκλειστούν όλοι οι ανίσχυροι από το Τσάμπιονς Λιγκ, οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ (ο οποίος είναι στο γκρουπ των ισχυρών) στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, θα ήταν οι εξής :
Γουέστ Χαμ
Ραπίντ Βιέννης
Κράσνονταρ
Παρτιζάν
Μάλμε
Μπελενένσες
Ροζενμποργκ
Έλφσμποργκ
Καραμπάχ
Χάιντουκ Σπλίτ
Ελσίνκι
Βόρσκλα Πολτάβα
Ζόρια Λουχάνσκ
Απόλλων Λεμεσού
Ομόνοια
Ατρόμητος (δεν μπορεί να πέσει με τον ΠΑΟΚ)
Μόλντε
Τουν
Μίντιλαντ
Βιντεότον
Σκεντερμπέου
Αμπερντίν
* Αν αποκλειστούν κάποιοι ισχυροί του Τσάμπιονς Λιγκ, στους αδύνατους του Γιουρόπα Λιγκ πέφτουν κατά σειρά Σαουθάμπτον, Λίμπερετς, Ζυρίχη, Σεντ Ετιέν κ.α.

Διαβάστε ακόμη...