Η αλήθεια για Λούκας

Από inpaok.com:Μεγάλη είναι η ανησυχία στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟΚ για το τι πρόκειται να συμβεί με τον Λούκας Πέρεθ ο οποίος και χθες Πέμπτη ήταν από τους καλύτερους στον αγώνα του Δικεφάλου με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.
Πηγή: inpaok.com
Η αλήθεια για Λούκας

Οι άνθρωποι της Ντεπορτίβο άφησαν χθες βράδυ να διαρρεύσουν Ισπανοί δημοσιογράφοι ότι βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του παίκτη του Δικεφάλου ενώ ο ΠΑΟΚ από την άλλη διαψεύδει ότι υπάρχει οποιανδήποτε συμφωνία με την Ντέπορ.

Η αλήθεια είναι μία: Ο Λούκας ακόμα και τώρα θέλει να αγωνιστεί στην Ντεπορτίβο και ελπίζει να τα βρουν οι δύο ομάδες, ωστόσο ως τώρα η ομάδα της Γαλικίας δεν έχει κάνει πρόταση που να ικανοποιεί τους ασπρόμαυρους. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κρατήσει με το έτσι θέλω έναν ποδοσφαιριστή αν αυτός δεν έχει το μυαλό του 100 τοις εκατό στις υποχρεώσεις του Δικεφάλου.

Οι ιθύνοντες της ομάδας, με πρώτους πρώτους τον Φρανκ Άρνεσεν και τον Ίγκορ Τούντορ έχουν αναλάβει αποκλειστικά την διαχείριση του θέματος και του ποδοσφαιριστή. Την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει οποιαδήποτε συμφωνία φανερή ή κρυφή (αφού δεν υπάρχει καν πρόταση) ανάμεσα στις δύο ομάδες με τον ΠΑΟΚ και Λούκας να προσπαθούν να έχουν μία πολύ καλή συνεργασία μέχρι να ολοκληρωθεί το θέμα, δηλαφή είτε να μπορέσει η Ντεπορτίβο να δώσει τα χρήματα που χρειάζεται είτε να τελειώσει το σήριαλ με οριστική παραμονή του Λούκας Πέρεθ στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...