Υιοθέτησαν τις θέσεις του ΠΑΟΚ

Από gazzetta.gr: Στην συνεδρίαση της Λίγκας οι εκπρόσωποι του συνεταιρισμού αποδέχθηκαν τις θέσεις του ΠΑΟΚ, όπως σας ενημέρωσε χθες το Gazzetta.gr, για το θέμα των διαπραγματεύσεων με τον ΟΠΑΠ, αλλά και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
Πηγή: gazzetta.gr
Υιοθέτησαν τις θέσεις του ΠΑΟΚ

Στην συνεδρίαση της Λίγκας οι εκπρόσωποι του συνεταιρισμού αποδέχθηκαν τις θέσεις του ΠΑΟΚ, όπως σας ενημέρωσε χθες το Gazzetta.gr, για το θέμα των διαπραγματεύσεων με τον ΟΠΑΠ, αλλά και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Λίγκας, ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, κατέθεσε τις θέσεις της ΠΑΕ, τόσο για το θέμα του ΟΠΑΠ, όσο και για τον διαγωνισμό για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Παρότι έδειξαν θιγμένοι οι συστημικοί παράγοντες από τη διαρροή των θέσεων και των απόψεων του Δικεφάλου, κάποιες από τις θέσεις των «ασπρόμαυρων», υιοθετήθηκαν κι από τους υπόλοιπους εκπροσώπους των ομάδων.

Η θέση του ΠΑΟΚ, όσον αφορά την διαπραγμάτευση με τον ΟΠΑΠ, είναι πως υπήρξε αδράνεια με αποτέλεσμα να βρεθεί εν μέσω τραπεζικής αργίας και εντονότατης κρίσης να έχει μια μειωμένη προσφορά για κεντρική χορηγία.

Ενώ για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ελληνικού πρωταθλήματος, προς το εξωτερικό, έγιναν αποδεκτά όλα τα σημεία που υπέδειξε ο Δικέφαλος, προς διερεύνηση. Ενώ μέχρι τότε οι Θεσσαλονικείς. δεν θα συμμετάσχουν στον σχετικό διαγωνισμό.

Διαβάστε ακόμη...