Πάει για 4+ μεταγραφές

Από thessports.gr: Σε ακριβώς έναν μήνα ξεκινά το επόμενο πρωτάθλημα και στην Τούμπα αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι ο χρόνος αρχίζει να γίνεται πιεστικός.
Πηγή: thessports.gr
Πάει για 4+ μεταγραφές

Ο Φρανκ Άρνεσεν ήθελε κάποιο χρόνο για να αποκτήσει καλύτερη άποψη για το ρόστερ του ΠΑΟΚ και τώρα συνειδητοποιεί ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε αρκετές θέσεις για να είναι ανταγωνιστική στο επίπεδο που θέλει.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ιγκόρ Τούντορ... Κι αυτός ήθελε λίγο χρόνο για να δει τι έχει και τι χρειάζεται.

Οι πληροφορίες του Thessports αναφέρουν ότι στις τελευταίες συζητήσεις... κορυφής που έγιναν στον ΠΑΟΚ, τέθηκε ο στόχος να αποκτηθούν τουλάχιστο τέσσερις παικτες πρώτης γραμμής.

Στο πρόγραμμα είναι να αποκτηθεί : κεντρικός αμυντικός, δύο επιθετικοί, ένας φορ κι ένας που θα παίζει στα άκρα, καθώς κι ένας μεσοεπιθετικός, που θα παίζει κυρίως στον άξονα.

Αυτές φέρονται να είναι οι βασικές ανάγκες, χωρίς να αποκλείεται να γίνουν κι άλλες προσθήκς. Θα εξαρτηθούν πολλά κι από τους παίκτες, που τελικά θα αποχωρήσουν.

Περέιρα και Μάρτενς είναι οι πρώτοι δύο με τους οποίους γίνεται συζήτηση να φύγουν, μάλλον θα είναι κι άλλοι στην πορεία.

Το βέβαιο είναι πως κι ο Φρανκ Άρνεσεν έχει διαπιστώσει ότι η ομάδα χρειάζεται αρκετή ενίσχυση και δουλεύει σ΄ αυτή την κατεύθυνση.

Όσο περνούν οι μέρες, λιγοστεύουν και οι πιθανότητες να γίνει μεταγραφή τις επόμενες 48 ώρες, ώστε να δηλωθεί την Παρασκευή στην ΟΥΕΦΑ, εφόσον ο ΠΑΟΚ αποκλείσει την Λοκομοτίβα, για να παίξει στον επόμενο γύρο με την Σπάρτακ Τρνάβα ή την Λίνφιλντ.

Όπως είναι γνωστό, την Παρασκευή 24/7 είναι το deadline για να δηλωθούν παίκτες για τον 3ο προκριματικό.

Ο Άρνεσεν, πάντως, δεν φαίνεται να λειτουργεί ώστε να έχει ο ΠΑΟΚ καλύτερο ρόστερ σ΄ αυτα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά προκειμένου να είναι ο ΠΑΟΚ σχεδόν πλήρης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (22-23/8).

Διαβάστε ακόμη...