Ο ΠΑΟΚ «βλέπει» και Γλυνιαδάκη

Από sentragoal.gr: Ως εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση κρίνουν αυτήν του Ανδρέα Γλυνιαδάκη στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να καλύψουν το κενό που υπάρχει στη ρακέτα, στη θέση του σέντερ.
Πηγή: sentragoal.gr
Ο ΠΑΟΚ «βλέπει» και Γλυνιαδάκη

Ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε και στο παρελθόν εκφραστεί θετικά για τον Χανιώτη σέντερ, ο οποίος όμως τα τελευταία χρόνια επιλέγει σταθερά ομάδες του εξωτερικού.

Ο Γλυνιαδάκης πέρσι τελείωσε τη σεζόν με τη Ροβινάρι (Ρουμανία), ενώ τις προηγούμενες σεζόν αγωνίσθηκε σε Τουρκία (Γκαζιαντέμπ), Λιθουανία (Λιέτους Ρίτας), Αστάνα (Καζακστάν) και Ιταλία (Βίρτους). Ο ΠΑΟΚ δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε συζητήσεις με τον Γλυνιαδάκη, καθώς εκκρεμούν ακόμη σημαντικά θέματα που κρίνουν τη μορφή που θα έχει το ρόστερ.

Επαφή Σταυρόπουλου με Λώτσο

Ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Αμερική, και πιο συγκεκριμένα στο Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας, είχε συνάντηση με τον μάνατζερ παικτών Νίκο Λώτσο, ο οποίος εκπροσωπεί τον Κέβιν Λάνγκφορντ. Ο ΠΑΟΚ επανέλαβε την επιθυμία να διατηρήσει τον Αμερικανό στο ρόστερ του και την επόμενη χρονιά. Αυτό που προέκυψε από τη συγκεκριμένη επαφή ήταν πως ο Λάνγκφορντ κάτι περιμένει.
Τα οκτώ συμβόλαια

Στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει μεγάλο άγχος ως προς τη στελέχωση του ρόστερ. Η ομάδα έχει ήδη αρκετά συμβόλαια και πιο συγκεκριμένα τους Χαραλαμπίδη, Τσόχλα, Σαλούστρο, Μαργαρίτη, Δέδα, Λιάπη, Κώττα. Είναι πολύ πιθανό να κρατήσει και τον Κακαρούδη, ενώ θα δώσει επαγγελματικό συμβόλαιο στον νεαρό Χονδρογιάννη. Στον ΠΑΟΚ ξέρουν καλά, όμως, πως για να αντεπεξέλθουν σε ελληνικό πρωτάθλημα και Eurocup δεν χρειάζονται απλώς μια 12άδα παικτών, αλλά περισσότερους. Με βάση τους υπολογισμούς που έχουν γίνει, ο Δικέφαλος θα χρειαστεί κατά τη μεταγραφική περίοδο ακόμη 5-6 παίκτες. Με την επιστροφή του Σταυρόπουλου από την Αμερική, αναμένεται να «τρέξουν» κάποιες εξελίξεις ως προς τα μεταγραφικά.

Διαβάστε ακόμη...