«Έτσι ήρθα στον ΠΑΟΚ!»

Aπό inpaok.com: O προπονητής του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ έδωσε συνέντευξη σε κροατική ιστοσελίδα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο τον οποίο τον προσέγγισε ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, Φρανκ Άρνεσεν, τις απαιτήσεις του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και τις πρώτες του ημέρες ως τεχνικός των «ασπρόμαυρων».
Πηγή: inpaok.com
«Έτσι ήρθα στον ΠΑΟΚ!»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Με πήρε τηλέφωνο ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, και κανονίσαμε μία συνέντευξη στην Κοπεγχάγη. Έμεινα εκεί για αρκετές ημέρες. Δεν γνωριζόμασταν προσωπικά μέχρι εκείνες τις μέρες είχε τύχει όμως να συναντηθούμε τυχαία κάποιες φορές. Πάντως δεν ήταν έκπληξη όταν μου τηλεφώνησε από την Θεσσαλονίκη γιατί είχα κάποια σημάδια για αυτό.

Στη συνέχεια μίλησε για την οργάνωση του ΠΑΟΚ:

«Για τις αναλύσεις των video έχω Έλληνες συνεργάτες. Η δουλειά του Βούτσκο είναι να... κατασκοπεύει τους αντιπάλους. Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα. Είναι οργανωμένος σύλλογος. τις τελευταίες 20 ημέρες, από την άφιξη μου μέχρι τις ημέρες που περάσαμε στην προετοιμασία στην Ολλανδία, ήμουν 24 ώρες το 24ωρο με τους συνεργάτες μου και δουλεύαμε. Πηγαίνω στο γήπεδο περίπου δύο ώρες πριν την προπόνηση και όταν είχαμε δύο προπονήσεις την ημέρα, έκανα μόνο ένα μικρό διάλειμμα το μεσημέρι για να ξεκουραστώ. Τώρα μένω σε ξενοδοχείο, αλλά ψάχνω σπίτι για να έρθει η οικογένεια μου και να μείνει μαζί μου μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία».

Όσο για το στυλ παιχνιδιού που του αρέσει να παίζουν οι ομάδες του ανέφερε:

«Πάντα θέλω να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Φυσικά αυτό εξαρτάται από τον αντίπαλο, τις συνθήκες που διεξάγεται ο αγώνας, αλλά και τη φυσικά κατάσταση της ομάδας μου. Όλα στο παιχνίδι, εξαρτιόνται από τη φυσική κατάσταση. Από την πρώτη μέρα, είχα στο μυαλό μου πως θέλω να παίζουμε. Κάποιοι μπορεί να μην το καταλάβουν, αλλά τα πάντα είναι ξεκάθαρα και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα αρχίσει να λειτουργεί.»

Επίσης μίλησε και για τον Ιβάν Σαββίδη:

«Ο πρόεδρος της ομάδας θέλει αποτελέσματα, κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο, διότι ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει 17 τίτλους σε 19 χρόνια. Η πίεση που ασκεί ο κόσμος είναι πολύ καλή. Περιμένουμε ενίσχυση και ελπίζουμε ότι θα έχουμε μια καλύτερη σεζόν φέτος, σε σχέση με πέρυσι που ο ΠΑΟΚ τερμάτισε πέμπτος».

Διαβάστε ακόμη...