Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ, πάει Γερμανία

Από thessports.gr: To προηγούμενο καλοκαίρι είχε απασχολησει σοβαρά τον ΠΑΟΚ, αλλά οι τραυματισμοί του και τα λίγα παιχνίδια που είχε στα πόδια του, ήταν αποτρεπτικός παράγοντας για να προχωρήσει η περίπτωσή του...
Πηγή: thessports.gr
Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ, πάει Γερμανία

Ο λόγος για τον Πιοτρ Τροχόφσκι, τον Γερμανό με πολωνικές ρίζες, ο οποίος προτάθηκε και φέτος στον ΠΑΟΚ, ψάχνοντας να βρει μια ομάδα για να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, μετά από μια χρονιά απραξίας, αφού στη Σεβίλλη δεν έπαιξε λεπτό.

"Θα ήμουν έτοιμος ακόμη και να δοκιμαστώ για να δείξω ότι είμαι σε κατάσταση να παίξω" δήλωνε ο 31χρονος μεσοεπιθετικός, που φαίνεται πως βρίσκει τελικά ομάδα.

Ο Τροχόφσκι, που είναι ελεύθερος, πήγε για δοκιμή στην Άουγκσμπουργκ (θα παίξει φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ) και φαίνεται πως πέρασε τα τέστ.

"Μας έκανε πολύ καλή εντύπωση. Είναι σε καλή κατάσταση" δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Άουγκσμπουργκ, Στέφαν Ρόιτερ, για τον πρώην παίκτη της Μπάγερν, του Αμβούργου και της Σεβίλλης, που έχει καλές πιθανότητες για να γίνει συμπαίκτης του Ραούλ Μπομπαντίγια στην βαυαρική ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...